Thuis en stijl

Hoe een bankstoffering kiezen?

Pin
Send
Share
Send
Send


Sofa - een van de centrale interieurartikelen, die meerdere functies tegelijkertijd uitvoert. Het is bedoeld voor zowel een comfortabele nachtrust als voor het kijken van films met uw gezin of voor het ontvangen van gasten via een kopje thee.


kak-vibrat-cvet-obivki-divana-2


kak-vibrat-cvet-obivki-divana-3

Kleurtype selectie

Het belang van een juiste selectie van kleuren is van invloed op de algehele indruk van het interieurontwerp in het algemeen en de harmonie van de belichaming van het ontwerpidee. Kies vanuit dit oogpunt een enkele kleur sofa's van verschillende tinten of een versie van de stoffering met een patroon. Het eerste type meubel is gemakkelijker te "passen" in de algehele samenstelling, de tweede soort heeft te maken met moeilijkheden bij de selectie van patronen, texturen, kleuren in combinatie met textiel, gordijnen, vloeren. Maar met veel geluk ziet het er prima uit!

Het is noodzakelijk om meubels te selecteren, afhankelijk van het gebied, de locatie en het doel van de kamer. Voor de slaapkamer heeft het de voorkeur om neutrale, rustgevende tinten te gebruiken, wat bevorderlijk is voor een goede rust en comfort tijdens de slaap. Figuur moet niet groot en uitdagend zijn. Onder dergelijke meubels wordt gedomineerd door beige en witte banken, het creëren van een rustige, kalme sfeer in de slaapkamer.

Met betrekking tot de woonkamer werkt deze regel niet, het meubilair kan helder zijn en de tonen zijn verzadigd. Hier verwelkomen we gasten en geven ze de kans om onze smaak te bewonderen bij het kiezen van meubels en het implementeren van unieke ontwerpprojecten.

De waarde van de toetskleuren bij het kiezen van een schaduwzetelbekleding helpt u de moeilijke keuze te bepalen:

  1. Red. Heldere, verzadigde kleuren brengen energie naar elke kamer. Het kan worden gebruikt als een kleur voor een romantische omgeving.
  2. White. Schoon, neutraal, fascinerend, kalmeert het zenuwstelsel en creëert een gevoel van vrede en reinheid.
  3. Blue. Populair bij het kiezen van meubelkleuren, vooral in maritieme interieurs, het kalmeert, ontspant en kalmeert. De combinatie van blauwe kleur met warme tonen is welkom.
  4. Orange. De kleur van kracht, energie, inspireert, creëert een gevoel van warmte. Oranje kan een zitbank zijn in de keuken en in het interieur van de woonkamer.
  5. Bruin. Klassieke kleur voor bankstoffering, zorgt voor de nodige warmte en comfort. Het combineert met bijna alle andere tinten - beige, geel, wit, blauw.
  6. Gray. Neutraal, praktisch, stelt u in staat om winstgevende combinaties te maken met andere tonen. Praktisch voor een kinderkamer, zelfs als u huisdieren heeft.
  7. Green. Aantrekkelijk, helder, creëert een mooi en ongewoon interieur met een groene bank in het midden.
  8. Black. Niet aanbevolen voor thuis, bij voorkeur voor kantoorruimte. Het creëert een strikte, officiële, soms zelfs sombere sfeer.
  9. Geel. Het zorgt voor een goed humeur, brengt warmte en vrolijkheid, de wens om te creëren. Niet aanbevolen voor overmatige emotionaliteit en prikkelbaarheid.

Pin
Send
Share
Send
Send