Thuis en stijl

Handwerk voor 8 maart: met oprechte liefde voor mooie vrouwen (57 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


De ambachten op 8 maart zijn doordrenkt met tedere gevoelens voor geliefde moeders en grootmoeders, meestal zijn het bloemstukken met verschillende achtergronden. Spring Festival wordt geassocieerd met zachte mimosa, sneeuwklokjes, tulpen. Geniet van lieve vrouwen met originele handgemaakte boeketten gemaakt van handgemaakte materialen!


8-54


8-55


8-56

Ideeën originele ambachten voor de vakantie van vrouwen

Het originele ambacht voor moeder op 8 maart is gemakkelijk te doen op basis van verschillende materialen. Van bijzonder belang zijn de volgende composities:

 • Ambachten van papier tegen 8 maart. Mimosa-bloemen in elementair gekleurd papier of spectaculaire composities in de quilling-techniek zullen een uitstekend eerbetoon zijn aan het lentefestival. Elk kind zal met plezier een prachtig papierwerk maken van zijn geliefde moeder.
 • Knutsels van snoepjes op 8 maart. Zo'n geschenk laat onverschillig geen zoetekauwtje achter, terwijl het creatieve proces slechts een half uur nodig heeft. Meestal wordt een boeket snoepgoed gegeven aan een vriend of bruid, een baas of schoolhoofd.
 • Ambachten van servetten. Het werk wordt heel gemakkelijk gedaan, zelfs door jonge kinderen. Prachtige rozen zijn gemaakt van gekleurde servetten, de composities zullen de mensen om je heen verrukken voor niet twee weken, maar een heel jaar.
 • Knutselen van de stof op 8 maart. Het is gemakkelijk om een ​​volumebloemsamenstelling te maken uit vilt of om een ​​paneel te maken met luxe applicaties.
 • Ambachten van pasta. Op basis van een kartonnen vel en gekleurde pasta kun je op 8 maart een prachtige wenskaart maken. Pasta kan worden gebruikt om een ​​geschenkdoos, bloemvazen ​​of een fles mousserende wijn op een feestelijke tafel te decoreren.
 • Knutsels van kralen voor de vakantie van 8 maart. Als je de vaardigheden hebt om met kralen te werken, kun je een volumetrische bloem voor je moeder maken voor een vrouwenvakantie. Dit materiaal is relevant bij de vervaardiging van exclusieve frames, de decoratie van souvenirs, kandelaars.
 • Producten van polymeerklei. Zowel kinderen als volwassenen werken graag met dit materiaal. Polymeerklei wordt gebruikt om unieke bloemcomposities te creëren voor 8 maart, dierenfiguren en interessante ontwerpen.

Als je op 8 maart met hun eigen handen niet weet hoe je een ongewoon handgemaakt handwerk voor vrouwen moet maken, gebruik dan interessante ideeën uit 'gekke handen'.


8-57


8-58


8-59

De benodigde materialen voor de originele ambachten vóór 8 maart:

 • golfkartonplaat;
 • tandenstokers;
 • wol draden;
 • decorelementen: kralen, knopen, strass-steentjes;
 • pin of breinaald;
 • PVA-lijm, schaar.


8-62


8-63


8-64

Stadia van implementatie:

 1. Bereid een basis voor in de vorm van een hart van golfkarton. Langs de omtrek van het substraat, maak gaten op dezelfde afstand met behulp van een pin of breinaalden, druipen met lijm en stok tandenstokers.
 2. Neem vervolgens de draad en maak zigzaglijnen en leid ze door een reeks tandenstokers op het principe van het weven van manden. Tussen de rijen kunt u kralen of andere decoratieve elementen gebruiken die op een draad zijn geregen.
 3. Ren de laatste bovenste rij van het weven van een rij met kralen. Decoratieve elementen kunnen ook de onderste omtrek versieren.

Vaas met tandenstokers en wolgaren kunnen worden gemaakt in de vorm van een cirkel of vierkant, een vlinder of een bloem, of zelfs in de vorm van een figuur 8.


8-65


8-66


8-67

De nodige materialen voor de originele ambachten voor mijn moeders vakantie:

 • wattenschijfjes + katoen;
 • spiesjes of stokjes;
 • crêpepapier;
 • thread;
 • schaar, lijm, gouache, kwast.

Stadia van het maken van ambachten voor mama op 8 maart:

 1. Breng lijm aan op de punt van de buis en fixeer de laag katoen, die dan geel geverfd moet worden.
 2. Wikkel een wattenschijfje rond het gele centrum van de toekomstige bloem, maak de draad vast.
 3. Versier een stok met een strook groen golfpapier. Knip de folder uit, bevestig hem aan de steel, gebruik ook golfpapier.

Het is helemaal niet moeilijk om zo'n originele compositie te maken, zelfs voor kleuters, en moeders zullen altijd blij zijn met schattige handgemaakte geschenken.


8-69


8-70


8-71

Als je mooie vrouwen met origineel aanbod voor de voorjaarsvakantie wilt plezieren, maak dan een mooi boeket met je eigen handen van servetten.

Benodigde materialen:

 • papieren servetten - rood en wit;
 • crêpepapier;
 • gekleurd karton;
 • schaar, nietmachine, lijm.

Stadia van implementatie:

 1. Vouw het papieren servetje twee keer dubbel, maak het vierkantje in het midden vast met een nietmachine.
 2. Knip de vorm van de cirkel uit de blanco, maak kleine inkepingen langs de diameter, en pluk het product - je krijgt een prachtige bloeiwijze.
 3. Bereid een heleboel soortgelijke blanks-bloemen van witte en rode servetten + blaadjes van groen golfpapier.
 4. Knip uit het gekleurde karton het vorm-substraat voor het boeket, decoreer het met golfpapier, maak een mooie strik.

Lijm bloemen en bladeren op de substraatvorm, het resultaat is een imitatie van een boeket in de vorm van een luxueuze compositie van rozen.


8-74


8-75


8-76


8.png">


8-77

Sneeuwklokjes van plastic lepels voor de lentevakantie

Benodigde materialen:

 • wegwerplepels;
 • cocktailtubuli;
 • klei;
 • crêpepapier;
 • scharen;
 • decor.

Stadia van implementatie:

 1. Met lepels de hendel afsnijden en de bloembladen voorbereiden. Voor elke bloem moet je 5 lepels-bloemblaadjes maken, waarvan we met behulp van plasticine de knop met de bloeiwijze verzamelen.
 2. Van de cocktailbuis maken we een kleine steel, verkorten het hoekige uiteinde van de stok enigszins, en combineren het met de bloem op de plasticine.
 3. We wikkelen de steel met groen golfpapier, inclusief de plasticine basis van de bloem, hechten lange blaadjes met een smalle vorm.

De lentesamenstelling van sneeuwklokjes kan worden verzameld op basis van een rieten mand en een miniatuurvormige vaas.


8-78


8-79


8-80

Volumewenskaart voor 8 maart

Benodigde materialen voor 3D-briefkaarten:

 • een vel wit karton;
 • set gekleurd papier;
 • schaar, PVA-lijm;
 • punch ontwerper;
 • plakboekenset;
 • decoratieve items.


8-81


8-82


8-83


8-84


8-85


8-86


8-87


8-88


8-89

Stadia van 3D-kleurenhandwerk voor 8 maart:

 1. Vouw het kartonnen vel dubbel, maak in het midden van de gesloten omtrek 2 inkepingen met een schaar van 5 cm diep en de afstand tussen de incisies is ook 5 cm.
 2. Maak het karton recht, schop het geselecteerde stuk eruit - je krijgt een soort ladder. Dit element zal de basis van de compositie zijn.
 3. Teken op gekleurd papier de contouren van de mand en knip de figuur voorzichtig uit. Bevestig de mand op de ladder met lijm.
 4. Nu moet je bloemen en vlinders van gekleurd papier maken. Om het proces te versnellen, maakt u een sjabloon van karton, waarmee u veel identieke figuren in verschillende kleuren kunt uitsnijden.
 5. Gebruik een decoratieve perforator en maak een decoratie op een strook van 2-3 cm breed, die moet worden vastgelijmd aan de open bovenrand van de wenskaart. Een soortgelijk decor wordt uitgevoerd op het binnenoppervlak van de briefkaart.
 6. Versier met een mand met gekleurde vlinders en bloemen, plak ze ook rond de compositie.

Op het buitenste oppervlak van een 3D-briefkaart gemaakt van karton en gekleurd papier, maak een toepassing van het nummer 8 en fixeer strass steentjes, pailletten en glitters erop met lijm.


8-90


8-91


8-92

Om een ​​handwerk te creëren voor 8 maart, heeft snoep snoep nodig, waarvan de verpakking met één staart wordt verzameld.

Benodigde materialen:

 • lichte foliesnoepjes;
 • sterke draad;
 • inpakpapier;
 • gegolfd papier, papieren rompslomp;
 • nietmachine, schaar, scotch.

Stadia van implementatie:

 1. Bevestig een stuk draad aan de staart van de verpakking van elk snoepje.
 2. We maken strips van 10x15 cm van inpakpapier, wikkelen elke snoepbloem in en leggen deze vast met een nietmachine in de buurt van de draad.
 3. Voor elke zoete bloem binden we een dunne strook groen papiertape. Maak krullen en draai het lint met een schaar.

Nu verzamelen we de snoepbloemen in de compositie zodat de groene linten prachtig krullen aan de bovenkant. Tegelijkertijd moet het draaddeel worden verbonden met een touwtje voor een betere bevestiging van het vaartuig. We versieren de draadvoet met een strook golfpapier, waardoor alleen de verpakte, zoete bloemen in zicht zijn. Gegolfd papier is vastgemaakt met een mooi lint en bevestigd aan een dubbelzijdig plakband.

Van bovenaf moet je een elegante strik of een bloem van een lintje versieren en deze met plakband fixeren. Zo'n luxueus handgemaakt artikel op 8 maart zal zeker worden gewaardeerd door de prachtige estheti's met zoete tanden.


8-94


8-95


8-96

De trendversie van de geschenkpresentatie voor de vrouwenvakantie - Topiary - is gemaakt van alle materialen. De jongharige jongedame zal blij zijn met topiary snoep, een koffie-expositie zal naar keuze van de koffie-vrouw zijn, en een bloemstuk kan worden gepresenteerd aan een liefhebber van planten.


8-99


8-100


8-101


8-102


8-103


8-104


8-105


8-106


8-107


8-108


8-109

Het belangrijkste principe van vormsnoei is dat de klassieke vorm van het product altijd rond is en op een lange been blijft. Een schuimkogel wordt gebruikt als basis waarop het decor wordt bevestigd, of maakt het onafhankelijk van verfrommeld papier en plakband. In de werken van geavanceerde meesters zijn er composities in alle soorten en maten. Het vat is gemaakt van spiesjes, Chinese stokken, cocktailtubuli, een boomtak, een metalen staaf of een dichte draad. De compositie wordt geplaatst op een vaas, beker of andere standaard, bevestigd met gips.

Het handwerk voor 8 maart is indrukwekkend met een verscheidenheid aan vormen en concepten, maar weerspiegelt in alle composities oprechte gevoelens van dankbaarheid en liefde voor de mooie helft van de mensheid.

Pin
Send
Share
Send
Send