Thuis en stijl

Restauratie en reparatie van keukenmeubels: professionele hulp en een goed resultaat

Pin
Send
Share
Send
Send


De specifieke bedrijfsomstandigheden van de keuken veroorzaken voortijdige "veroudering" van deze site: de oppervlakken slijten snel, worden bedekt door aanhoudend vuil, verliezen hun vorm, integriteit en aantrekkelijkheid. In vergelijking met interieurartikelen in andere kamers, is er meer vraag naar restauratie en reparatie van keukenmeubelen: mechanische effecten, actief dagelijks gebruik en contact met agressieve media en schuurmiddelen hebben effect.

Niet altijd de enige manier om gebreken te verhelpen, is om een ​​nieuwe keukenset te kopen: vaak zorgt lokale restauratie van meubilair in de keuken ervoor dat het effect van het bijwerken van de hele kamer wordt bereikt. Ook een veel voorkomend probleem - het falen van individuele componenten, met name accessoires, dozen. Vaak worden het tafelblad of de deuren vervormd door de overvloedige blootstelling aan vocht - de oppervlakken vervormen in de wasruimte. Probleemgebieden zijn muren in de directe nabijheid van het kookoppervlak: er vallen druppels vet op, vaak "golven", de integriteit van de afwerking is verbroken.


restavraciya-i-remont-kuhonnoj-mebeli-professionalnaya-pomosh-i-dostojnij-rezultat-2


restavraciya-i-remont-kuhonnoj-mebeli-professionalnaya-pomosh-i-dostojnij-rezultat-3

Factoren die het uiterlijk van meubels negatief beïnvloeden, beïnvloeden de oppervlakte gedurende vele jaren continu. Restauratie van de façade van de keukenset stelt u in staat om de effecten van de invloed van plotselinge temperatuurveranderingen, vetten en waterdamp, vloeistoffen, chemicaliën, de beschadiging door contact met scherpe voorwerpen te verminderen.

Een aparte categorie problemen zijn versleten bevestigingsmiddelen. In dit geval zijn de gevels alleen onderworpen aan lokale reparaties.

Door de jaren heen is de gevel overgroeid met scheuren, spanen, schaafwonden, het palet verliest verzadiging door hitte en UV-stralen, lichte tonen kunnen geel worden. Het tafelblad is het meest intensief gebruikt - er verschijnen tal van mechanische beschadigingen aan. Wij bieden restauratie van tafelbladen van synthetische, houten, stenen materialen.

Een veel voorkomende praktijk bij onze klanten is de restauratie van oude keukenmeubelen, een headset om het ontwerp te veranderen. Als de functionaliteit van de items volledig is bewaard, is het de moeite waard om de specialisten te gebruiken om de headset bij te werken door de textuur, de kleur van de afwerking te wijzigen, decoratieve overheadelementen te gebruiken en een nieuwe bril en spiegels te introduceren. In vergelijking met de kosten van het installeren van een nieuwe set, is het bestellen van een herontwerp in ons bedrijf een stuk goedkoper.

De sleutel tot het succes van onze onderneming is nauwe communicatie met de klant. We houden rekening met alle wensen met betrekking tot de gebruikte materialen en technologieën, denken zorgvuldig na over de kleuroplossingen en de mogelijkheden om de functionaliteit van elk item uit te breiden.


restavraciya-i-remont-kuhonnoj-mebeli-professionalnaya-pomosh-i-dostojnij-rezultat-4


restavraciya-i-remont-kuhonnoj-mebeli-professionalnaya-pomosh-i-dostojnij-rezultat-5


restavraciya-i-remont-kuhonnoj-mebeli-professionalnaya-pomosh-i-dostojnij-rezultat-6

Restauratie van keukenmeubilair: een lijst met diensten

Onze experts kunnen op briljante wijze omgaan met de volgende taken:

 • complete vervanging en restauratie van keukengevels. Werkelijk als de behuizing behoorlijk sterk is, maar het uiterlijk van de set laat veel te wensen over. Voor dit doel kunnen dergelijke praktische materialen zoals een reeks, MDF-email, kunststof, laminaat, fineer, film worden gebruikt. Honderden soorten decoratie en inrichting kunnen aan de meest veeleisende behoeften voldoen;
 • repareer of installeer een nieuw aanrecht. Als dit door het ontwerp van de headset wordt vereist, kan de master tegelijkertijd ook toevoegingen installeren zoals de kookplaat, gootsteen, mixer, afzuigkap;
 • werken met fittingen - er wordt een wijziging aangebracht in items die regelmatig worden belast, die sneller uitvallen, gevoelig zijn voor corrosie. Deze categorie omvat scharnieren, handgrepen, uittrekbare mechanismen, bevestigingsmiddelen;
 • restauratie van keukenmeubelen fronten uit een array wordt vaak beperkt tot het reinigen en herstellen van de lak;
 • installatie van extra lampen, decoratieve verlichting.

Van de werken die verband houden met het schilderen en restaureren van de set, zijn de meest gevraagde maatregelen maatregelen om de oude coating te verwijderen, een primer aan te brengen, email te gebruiken, vernis, beits, patina. Plastic doppen hebben zichzelf goed bewezen - ze worden geïmplementeerd in het loyale bereik en vertonen optimale prestatie-eigenschappen.

Vervangingsfittingen omvatten de volgende posities:

 • lussen van opening, inclusief uitgerust met de sluiter;
 • lademechanismen voor laden en manden (plus sluiters);
 • flessenhouders, ook met sluiters;
 • magische hoeken;
 • verstelbare voet;
 • metalen handvat;
 • gaslift;
 • op te heffen;
 • draaibare hoekmand;
 • sluitingen;
 • halogeenverlichting.

Het is onmogelijk om zo'n vereiste service te negeren als het herstel van de geometrie van gebouwen. Bij het herstel van gevels van keukenmeubelen worden de gevolgen van het deinzen en kromtrekken van materialen als gevolg van het destructieve effect van vocht geëlimineerd.

Als u niet weet hoe u de restauratie van keukenmeubelen thuis kunt bestellen, raden we u aan om eerst de voorkant van het geplande werk te bepalen. Onafhankelijk of met behulp van een specialist, kunt u een lijst met probleemgebieden maken - versleten fittingen, scheve deuren of vervormde uiteinden. Als de prioriteit ligt op het verbeteren van de esthetische indicatoren, zullen we u helpen bij het maken van een schets van de wijzigingen, zullen we de diensten van een meter aanbieden.

In de voorbereidende fase bieden we uitgebreide professionele hulp: we praten over de voors en tegens van moderne materialen en technologieën, we bieden betrouwbare fittingen en trendy decor. Twijfel? Bel ons en we beantwoorden elke vraag die u interesseert!


restavraciya-i-remont-kuhonnoj-mebeli-professionalnaya-pomosh-i-dostojnij-rezultat-10


restavraciya-i-remont-kuhonnoj-mebeli-professionalnaya-pomosh-i-dostojnij-rezultat-11

Waarom voor ons kiezen:

 • loyaal prijsbeleid (we selecteren individueel oplossingen waarmee u een bepaald budget kunt halen);
 • nauwgezette naleving van de gestelde deadlines;
 • persoonlijke oplossing van elke taak;
 • verantwoordelijkheid voor het resultaat;
 • kwaliteitsborging en duurzaamheid van de uitgevoerde werkzaamheden;
 • gebruik van bewezen materialen, de nieuwste hulpmiddelen, voortdurende verbetering van vaardigheden;
 • eigen personeel van zeer gespecialiseerde vakmensen.

Jarenlange ervaring en een gevoelige benadering van klanten hebben ons in staat gesteld een veelzijdige basis te vormen van de meest voorkomende problemen en rationele manieren om ze op te lossen met minimale verspilling van tijd en geld. Tegelijkertijd worden we geïnspireerd door niet-standaard bestellingen die de professionele horizon van de vakmensen uitbreiden, wat de basis kan worden voor de realisatie van interessante projecten voor de verandering van oude meubels.

Om een ​​verzoek in te dienen of advies te krijgen, neemt u gewoon contact op met onze specialist op welke manier dan ook. Als u niet zeker weet of u klaar bent voor grote uitgaven, bel ons dan - de kapitein helpt u bij het opstellen van het werk rekening houdend met het financiële kader. Er is geen plaats voor twijfels - wij zullen helpen om uw keuken te transformeren!

Bekijk de video: Alabastine - Houten Trap Repareren & Verven (Juli- 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send