Thuis en stijl

Reparatie van toiletpanelen: snelle transformatie zonder afval (52 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


De sleutel tot de populariteit van kunststofpanelen is esthetische prestaties, een rijk assortiment aan texturen en kleuren, weinig onderhoud, hoge duurzaamheid en loyale prijzen. Dit materiaal is optimaal voor gebieden waar u moet voldoen aan strenge hygiënische eisen. Praktische panelen voor toilet PVC (dit is de meest gebruikelijke optie) kunnen ook worden gebruikt voor het afwerken van balkons, gangen, loggia's.

Toiletherstelpanelen worden ook gekozen omdat het materiaal in een betaalbaar prijssegment wordt bewaard en de installatie eenvoudig persoonlijk kan worden uitgevoerd.


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-2


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-3


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-4


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-5


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-6

Het bronmateriaal moet zijn samengesteld uit additieven die verantwoordelijk zijn voor de elasticiteit van de eindproducten. Zulke modellen kunnen licht gebogen zijn, goederen van slechte kwaliteit, integendeel, zelfs met een zwak mechanisch effect, zullen afbrokkelen, hun vorm verliezen. Bij het bestuderen van het bereik is het noodzakelijk om de rand van het paneel tussen twee vingers te knijpen: de verstevigers mogen niet reageren, de vorming van deuken op het oppervlak is onaanvaardbaar.

Als u de montagestrip licht langs de rand buigt, mag het plastic niet breken - het kwaliteitsmateriaal keert terug naar zijn oorspronkelijke vorm. Tekenen die moeten waarschuwen bij het kiezen: een scherpe chemische geur, uitpuilende verstijvingsribben.

Producten worden ingedeeld op breedte. Voor het afdekken van het kleine toilet is het niet aan te raden om brede panelen te kopen - er zal veel afval zijn. Als de keuze op het model met een patroon is gevallen, moet je variaties kiezen die niet in het ornament passen. Het is noodzakelijk om rekening te houden met de waarschijnlijk specifieke omstandigheden - bijvoorbeeld het maskeren van communicatie. Experts raden aan om materiaal te kopen met 15% meer - dit is een verzekering voor het verkeerd knippen, breken en bijsnijden.


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-8


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto.jpeg">


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-9


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-10


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-11


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-12


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto.png">


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-13

Om het vereiste aantal bekledingen te bepalen, moet u het toilet in het appartement correct meten. We zullen ook moeten zorgen voor de montageprofielen die nodig zijn om de hoeken te voltooien, de koppelingsgebieden bij de vloer en het plafond ontwerpen, een revisiedeur, een kast, indien nodig maken. Het ontwerp van de lijsten is allereerst beïnvloed door het ontwerp van de toiletrand met kunststof panelen. Profielen zijn verbinden, starten, plafond, einde, extern en intern.

De panelen worden geïnstalleerd op de lat - houten latten 20x50 mm of metalen profiel. De stap tussen de verticale of horizontale framegeleiders is meestal 50-60 cm .De draaibank wordt met deuvels op de basis bevestigd, ze moeten 5-6 cm de muur ingaan Voor het starten van de installatie van PVC-panelen op het frame, worden schroeven van 15-20 mm gebruikt.

Opties voor het afwerken van de toiletpanelen bieden de mogelijkheid om vloeibare spijkers of andere kleefmiddelsamenstellingen voor tegels te gebruiken in het geval dat de wanden aanvankelijk perfect glad zijn (dat wil zeggen zonder kratten). Zelden repareert het toilet in Chroesjtsjov zich onder dit scenario, maar er zijn kansen in paneelhuizen.


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-16


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-17


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-18


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-19


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-20


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-21


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-22


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-23

Als hout gepland is om te worden gebruikt voor het raamwerk, is het noodzakelijk om het voor te behandelen met samenstellingen die rotting voorkomen en beschermen tegen schade aan micro-organismen. Muren en plafonds kunnen ook worden geprepareerd om toekomstige bekleding te versterken en oppervlakken te beschermen tegen insecten en schimmels.

Lijst met hulpmiddelen:

  • schroevendraaier, perforator, boren met verschillende diameters en in beton en hout;
  • legpuzzel, hamer, meetlint;
  • bouw nietmachine en niveau;
  • Markers voor markering;
  • metaalschaar (als een dergelijk frame is gekozen).

Spatels, borstels zijn nodig om met een primer te werken, hier kan een föhn van het gebouw nuttig zijn.


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-24


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-25


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-26


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-27


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-28


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-29


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-30


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-31

Voordat u reparaties op het toilet uitvoert met behulp van kunststof wandpanelen, moet u alle oppervlakken reinigen van afbladderende verf, oud behangpapier. Terwijl het hout zal uitdrogen na impregnatie met beschermende verbindingen, is het mogelijk om tijd te hebben om het plafond en de wanden te behandelen met een primer in twee lagen. Als de reparatie gepaard gaat met de vervanging van het toilet, is het beter om deze van tevoren te demonteren.

Vervolgens wordt de basis onderworpen aan markeringen om de grootte en het aantal rails te schatten dat nodig is voor de lat. Als de panelen verticaal worden gemonteerd, zijn de balken horizontaal en omgekeerd.

De installatie van gidsen wordt altijd gestart vanuit vlakke gebieden, waarna ze een frame bouwen waar communicatie nodig is om de hoeken te verbergen. Voor het nivelleren van het hout met behulp van het constructieniveau, voor het elimineren van vervormingen gebruikte extra voering.

Voordat u het paneel monteert, moet u de afmetingen en het patroon aanpassen, vooral als er een middelste rand, een rand en een gebonden ornament is. De moeilijkst te docken panelen, versierd met enkele fragmenten verspreid over verschillende producten: hier moet je hun plaatsing zorgvuldig plannen ten opzichte van elkaar.


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-34


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-35


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-36


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-37


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-38


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-39


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-40


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-41

Startprofielen zijn verplichte installatie-elementen - zonder deze zal de voering niet het vereiste nette uiterlijk krijgen. Als de standaard witte hoekprofielen niet bij de afwerking passen, kunt u ze zonder doen - de panelen kunnen worden samengevoegd met de bijgesneden pas (dit is een optie voor binnenhoeken).

In dat geval, als de wanden echt glad zijn, worden vloeibare spijkers op het oppervlak aangebracht met stroken met een dikte in het bereik van 1-1,5 cm. Om een ​​andere optie te verdelen - tegellijm - wordt een getande spaan gebruikt. Vaak bevinden zich watermeters op de zijmuur, voor hun veilige decoratie kunt u schuifpanelen invoegen of een geïmproviseerd venster met een deur maken.

De principes van wand- en plafondbekleding zijn bijna identiek, maar er moeten verschillende subtiliteiten worden overwogen. Ten eerste is het vaak nodig om verticale en horizontale kanalen te omhullen, waarachter communicatieknooppunten verborgen zijn. In het geval van het plafond is er behoefte aan tappuntlichten.

Reparatie van de toiletpanelen - een goedkope manier om de badkamer te bedekken, met het oog op hygiëne- en vochtbestendige gebruikte materialen. Om een ​​harmonieus ontwerp van deze compacte ruimte te creëren, is het beter om toevlucht te nemen tot plastic panelen met een rustige lichte monochrome kleur of gemaakt in een natuurlijk kleurenpalet.


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-42


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-43


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-44


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-45


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-46


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-47


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto-48


remont-tualeta-panelyami-operativnoe-preobrazhenie-bez-lishnih-trat-52-foto.gif">Pin
Send
Share
Send
Send