Thuis en stijl

Rood plafond - de keuze van gedurfde en temperamentvolle mensen (21 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Rood is een extravagante kleur die de voorkeur heeft van gepassioneerde mensen. Ontwerpers gebruiken steeds vaker scharlaken plafonds om hun favoriete zwart en wit bereik te diversifiëren. Dus rood komt het huis binnen, waar het noodzakelijkerwijs het hoogtepunt van de woning wordt. Als u van plan bent om het ontwerp van uw appartement te veranderen, moet u dit modieuze kleurenschema bekijken.


krasnij-potolok-vibor-smelih-i-temperamentnih-lyudej-21-foto


krasnij-potolok-vibor-smelih-i-temperamentnih-lyudej-21-foto-2

Voor- en nadelen van rood

Allereerst, laten we het hebben over de voordelen van de rode kleur in het interieur:

  • Het verbetert de stemming en geeft een positieve lading. In een omgeving van rode tinten voelen temperamentvolle persoonlijkheden en optimisten zich op hun gemak. Bovendien wekt de scharlaken gevoelens op, stimuleert seksuele energie, zodat de passie tussen de echtgenoten niet zal vervagen.
  • Het ziet er plechtig uit. In theaters of concertzalen zag je vaak portières, meubels of tapijten met rode tinten. Onthoud welke emoties je in zo'n interieur ervaart. Wil je het gevoel van een vakantie niet toevoegen in de grijze dagen?
  • In combinatie met goud en natuurlijk hout geeft rood de ruimte respect. U kunt dus eenvoudig een luxe interieur maken en uw elitarisme onder de aandacht brengen.


krasnij-potolok-vibor-smelih-i-temperamentnih-lyudej-21-foto.jpeg">


krasnij-potolok-vibor-smelih-i-temperamentnih-lyudej-21-foto-4

Rood plafond in het interieur

Als u deze verzadigde kleur voor het plafond kiest, moet u de details zorgvuldig overwegen. De grootte van de kamer, het functionele doel, de mate van verlichting, de kleuren van de muren, de vloer en het meubilair zijn afhankelijk van hoe het rode plafond eruit zal zien in het interieur. Laten we uitvinden waar het scharlaken kleed er prachtig uit zal zien en waar het de uitstraling van de kamer kan bederven.

Woonkamer

Stretch plafond rode kleur past perfect in het interieur van een ruime woonkamer. Hij zal een feeststemming creëren in de kamer waar gasten gewoonlijk worden ontvangen en die hen verbazen die komen met luxe en plechtigheid. Om een ​​klassieke stijl te creëren, is een nobele bordeauxrode tint geschikt, en voor decoratie in moderne stijlen kiest u voor een rijke scharlaken, deze wordt perfect gecombineerd met zwart en wit. Naar de woonkamer zag er niet al te agressief uit, je moet meubels dimmen kiezen.

Een nieuw designwoord is een spanplafond met een suede textuur. In de rode kleur ziet het er solide uit. Hiermee kunt u aristocratie toevoegen, niet alleen in de woonkamer, maar ook in de kantoor- of thuisbibliotheek.


krasnij-potolok-vibor-smelih-i-temperamentnih-lyudej-21-foto-5


krasnij-potolok-vibor-smelih-i-temperamentnih-lyudej-21-foto-6

slaapkamer

De slaapkamer is de belangrijkste zithoek in het huis. De situatie hier zou moeten bijdragen aan ontspanning, maar de rode kleur daarentegen prikkelt, dus het rode plafond in het interieur van de slaapkamer - niet de beste keuze. Na een dag hard werken, zul je niet kunnen ontspannen als er zo'n rijke dekking boven je hoofd is. Een verzwakt lichaam wordt bedreigd met nerveuze uitputting en verhoogde prikkelbaarheid.

Als je al in rood bent afgestemd op het ontwerp van de kamer, beperk je jezelf tot heldere accenten. Wit plafond en lichte muren kunnen worden aangevuld met een scharlaken deken of een roos in een vaas. Het belangrijkste is - overdrijf het niet, de details moeten harmonieus worden gecombineerd, en niet "schreeuwen".

Rood glanzend plafond kan een jong gezin veroorloven. Feng Shui-specialisten zijn van mening dat jongeren wiens relaties vol gevoelens zijn, op deze manier passie aan hun huwelijk kunnen toevoegen. Ook volgens de Chinese doctrine van harmonie heeft scarlet een gunstig effect op het uiterlijk van nageslacht.


krasnij-potolok-vibor-smelih-i-temperamentnih-lyudej-21-foto-7


krasnij-potolok-vibor-smelih-i-temperamentnih-lyudej-21-foto-8

keuken

Een rood spanplafond in de keuken is niet ongewoon. Dit komt door het feit dat deze kleur de eetlust verhoogt en de spijsvertering verbetert. In de plaats van koken en het consumeren van gerechten zijn deze eigenschappen precies de juiste weg. Scarlet is bovendien een zeer energieke kleur, het inspireert de huisvrouwen voor culinaire experimenten en 's morgens helpt het rode plafond in de keuken de bewoners om op te vrolijken en een nieuwe dag te beginnen.

Meestal is de verzadigde kleur van het plafond gehuld in witte of beige tinten van muren en meubels. De vloer mag ook niet donker zijn, zodat de ruimte niet visueel in omvang verliest.

Gebruik neutrale tinten om niet over te gaan in felle kleuren, waardoor de ruimte haar stijlvolle uiterlijk verliest. Vet kan de kleur van de gevels van de keukenset aan het plafond aanpassen, maar dit moet zeer zorgvuldig gebeuren om het niet te overdrijven met rood.


krasnij-potolok-vibor-smelih-i-temperamentnih-lyudej-21-foto-9


krasnij-potolok-vibor-smelih-i-temperamentnih-lyudej-21-foto-10

badkamer

Meestal heeft deze kamer geen uitstekende afmeting en kan het rode plafond in de badkamer het zelfs nog meer visueel verminderen. Denk dus goed na voordat je de voorkeur geeft aan het afwerken van deze kleur. Als u absoluut zeker bent van de wens om dit idee te belichamen, maak dan een glanzend spanplafond in de badkamer. Deze optie heeft niet echt invloed op de hoogte van de kamer.


krasnij-potolok-vibor-smelih-i-temperamentnih-lyudej-21-foto-12


krasnij-potolok-vibor-smelih-i-temperamentnih-lyudej-21-foto-13

Inkomhal

Een rood plafond maken in deze kamer is een slechte beslissing. De kamer is klein, er zijn geen ramen in en de agressieve kleur zal deze nadelen verder benadrukken. De enige optie wanneer scarlet geschikt zou zijn in de gang, is in een kamer met hoge plafonds. Een donkerrood plafond helpt de grootte van de gang in balans te brengen. Het is belangrijk dat de muren en de vloer tegenover elkaar staan.


krasnij-potolok-vibor-smelih-i-temperamentnih-lyudej-21-foto-16


krasnij-potolok-vibor-smelih-i-temperamentnih-lyudej-21-foto-17

Delicate tinten rood (licht koraal, lichtroze) maken de slaapkamer voor het meisje ongelooflijk comfortabel en mooi. In deze kleur voelt baby zich als een prinses. Als het kind inactief is, helpen felle accessoires om energie toe te voegen.


krasnij-potolok-vibor-smelih-i-temperamentnih-lyudej-21-foto-18


krasnij-potolok-vibor-smelih-i-temperamentnih-lyudej-21-foto-19


krasnij-potolok-vibor-smelih-i-temperamentnih-lyudej-21-foto-20

Het rode plafond is een stijlvol ontwerptool. Hij kan gemakkelijk een spectaculair kalm interieur maken. Het belangrijkste ding - overdrijf het niet. Dan ziet het plafond er indrukwekkend en onconventioneel uit. Gasten raken met de schoonheid en uniciteit van uw huis is eenvoudig. Wees niet bang om iets nieuws in uw behuizing te introduceren.

Pin
Send
Share
Send
Send