Thuis en stijl

Het interieur voor het meisje is een organische combinatie van de functionaliteit van de kamer en het temperament van de eigenaar (54 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Het creëren van een interieur voor een meisje, in de eerste plaats moeten we rekening houden met haar voorkeuren en voorkeuren. Het is ook belangrijk om aandachtig gebruik te maken van de ruimte. Omdat de functies van de kamer zeer divers zijn: een plek om te rusten, een werkruimte en een hoek om gasten te ontvangen. We mogen het opbergsysteem niet vergeten, want de jonge fashionista's hebben iets in de kast te hangen en op de planken te leggen.


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-2


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-3


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-4


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-5

Selectie van hoofdgebieden

In moderne appartementen moet een ruimte meestal meerdere problemen tegelijkertijd oplossen. Als je het interieur van een kamer van 12 vierkante meter voor een meisje goed plant, kun je comfortabel het bed, een bureau, een bank voor de gasten regelen en gemakkelijk een kledingkast plaatsen. Hier zijn enkele ontwerptips voor een eenkamerappartement voor een meisje:

 • naast de deur is het beter om opslagsystemen voor kleding / kleding en meubels voor ontvangst van gasten te regelen;
 • bed op afstand van de deur;
 • werkgebied is handiger uit te rusten bij het raam;
 • in een studio-appartement wordt een compacte bartafel met stoelen een eetgroep en tegelijkertijd wordt de keuken visueel gescheiden;
 • Als u wilt, kunt u decoratieve accessoires (schermen, gordijnen, planken) gebruiken voor visuele isolatie van het bed of de kleedruimte.

Om het interieur van de slaapkamer voor een meisje niet alleen stijl, maar ook comfort te laten verwerven, is het noodzakelijk om effectief en functioneel alle vierkante meters van zelfs een compacte kamer te gebruiken.


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-6


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-7


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-8


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-9

Meisjes slaapkamer decoratie

Voor een comfortabele nachtrust is het beter om een ​​tweepersoonsbed te plaatsen en niet een slaapbank. Zelfs in een kleine kamer is er een plek voor een eenpersoonsbed. In een smalle kamer is het raadzaam om een ​​bed langs de muur te plaatsen en in een ruime kamer kunt u een bed met een hoofdeinde tegen de muur schikken.


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-10


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-11


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-12


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-14


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-15


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-16


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-17


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-18

Gasthoek

Als een meisje vaak gasten heeft, is het raadzaam om een ​​speciale zone te organiseren waar ze comfortabel zal zijn om met vrienden te communiceren. Meestal is de gastenhoek ingericht met een kleine bank en een paar stoelen, soezen. Als grote bedrijven soms samenkomen, kunnen gasten comfortabel op een groot zacht tapijt zitten.

Omdat moderne jongeren een centrale plek hebben met een computer, kunt u een brede vensterbank in de vensteropening bevestigen, die als extra bank zal dienen. Net genoeg om er een paar kleine zitkussentjes omheen te doen en dan het trainingsgedeelte en de receptie op een organische manier te combineren.


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-20


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-21


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-22

werkplaats

Meestal wordt het bureau bij de ramen geplaatst om optimaal gebruik te maken van het natuurlijke daglicht voor de klas. Meestal moet je met je rug naar de deur zitten. Sommige meisjes voelen zich op hetzelfde moment ongemakkelijk, dus het is beter om de desktop op elke geschikte plaats te zetten. Hoe, in dit geval, om de werkstemming te benadrukken? Hier zijn een paar opties:

 • ontwerp met neutrale kleuren bevordert concentratie en concentratie. Goed idee - maak een deel van de muur bij de tafel af in geel of wit;
 • aangezien het moeilijk is om moderne jongeren voor te stellen zonder computerapparatuur, zou er voldoende ruimte op tafel moeten zijn voor een laptop, schoolboeken, samenvattingen. Het is raadzaam om een ​​meubelmodel te kiezen dat uit verschillende modules of met laden bestaat (voor cosmetica en verschillende kleinigheden);
 • vrouwelijke studenten bemoeien zich niet met een kleine boekenkast die naast de tafel is geïnstalleerd. Als het rek over de muur wordt geïnstalleerd, kan het een kamer visueel plaatsen voor een jong meisje. Alleen in dit geval is het noodzakelijk om een ​​structuur zonder zijwanden te selecteren. Het oorspronkelijke idee is om de planken op metalen buisvoeten te bevestigen (bevestigd in de vloer en aan het plafond).

Het kiezen van een stoel moet ook op een verantwoorde manier worden gedaan. Voor comfortabel werken heeft u een model nodig dat de rug fixeert en armleuningen heeft. Een beetje gratie aan de stoel doet echter geen pijn, dus kies een product met een lichte, zachte bekleding of versierd met gestructureerde materialen (groot breiwerk, bont).

In het werkgebied van creatieve personen nuttige metalen markeringsborden. Ze zijn zeer geschikt voor het vastleggen van ideeën (schriftelijk of in de vorm van foto's) en als geheugensteuntje voor verspreide mensen.


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-23


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-24


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-25


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-26


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-27

Opslagsystemen

Om meerdere outfits gemakkelijk op te slaan, is het beter om een ​​hoge kledingkast te gebruiken. De optimale diepte van het product is 55-60 cm. Een goed idee is om een ​​blad te installeren met een spiegellijst. In dit geval is het gemakkelijker om een ​​kledingkast te kiezen en hoeft u geen extra spiegel te installeren. Extra opbergvakken kunnen laden onder het bed zijn.


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-28


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-29


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto.png">

Het interieurontwerp van de kamer voor het meisje houdt noodzakelijkerwijs rekening met de wensen van de gastvrouw, haar voorkeuren en voorkeuren. Als de ruimte absoluut kleine afmetingen heeft, moet u de ontwerper raadplegen. Alleen een specialist kan de mogelijkheden van het pand, de belangen van het meisje en een harmonieus, modern ontwerp correct inschatten.


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-31


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-32


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-33

De interieurs, gemaakt in pastelkleuren, creëren een sfeer van ontspanning en vrede. Voor romantische aard passen stijlen de Provence, klassiek, Scandinavisch.

 • Provence is zonneschijn, zachte tinten die de kamer een verfijnde en delicate uitstraling geven. Populaire kleuren: lichtpaarse, lichtblauwe, zanderige, wazige olijf. Voor de wanden worden behang gebruikt met kleine patronen (bloemen, vogels) of strepen. De ramen zijn gedecoreerd met gordijnen met ruches of modernere Romeinse gordijnen. Deze stijl verwelkomt textiel gemaakt van katoen, satijn, linnen, zijde. Het meubilair moet van natuurlijk hout zijn, geschilderd in wit / blauw / groenachtige kleuren met elementen van veroudering (schuren). In de decoratie van het bed en de tafel kunnen geregen decoratieve elementen aanwezig zijn.
 • Classic suggereert een luxueuze, verwende moderne binnenkamer voor een meisje. De hoofdkleuren benadrukken de luchtigheid en pracht van de situatie: roze, beige, turkoois, pistache, koffie, wit. De gekozen stijl accepteert geen contrasten, daarom zijn er geen scherpe kleurovergangen. Mooie meubels met elegant gebogen vormen uit natuurlijk hout van lichte tinten worden geselecteerd voor meubels. Bovendien worden natuurlijke stoffen (soms geborduurd in goud) en leer gebruikt voor meubelstoffering. Textiel is gemaakt van natuurlijk dure stoffen: zijde, satijn, viscose. Het materiaal is vaak monofoon, maar een licht en onopvallend ontwerp is toegestaan.
 • De Scandinavische stijl is opmerkelijk vanwege de beknoptheid, het minimale decor en het uitzicht dat voordelig is op grote oppervlakken. De meest acceptabele kleuren: wittinten, zand, blauw, wazig groen. Bovendien is de hoofdkleur in het interieur wit en kan de ruimte in zones worden gezoneerd. Het meubilair is gemaakt van licht hout. Toegestaan ​​als kleurproducten in witte basiskleur en het behoud van de natuurlijke houtstructuur. Welkoms dingen hebben hun eigen handen gemaakt - een salontafel gemaakt van planken, een nachtkastje van een krukje.

Voor een 20-jarige meisjeskamer kun je een podium met een klein bedje oppikken, waarbinnen afdelingen voor opslag zijn.


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-36


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-37


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-38


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-39


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-40

Dynamische stijl

Het gebruik van een licht ontwerp in het kamerontwerp is geschikt voor een zakenmeisje dat de bestelling in huis waardeert. De meest eenvoudige, natuurlijke en gratis zijn high-tech stijlen en minimalisme. Opvallende kenmerken van het interieur van de kamer voor een meisje in een moderne stijl:

 • minimale items, maximale belichting;
 • vrije en open ruimte;
 • bijna volledige afwezigheid van decoratieve elementen;
 • meubels van regelmatige geometrische vormen, gemaakt van natuurlijke materialen (minimalisme) en glas, plastic (high-tech) is welkom;
 • het kleurenpalet zorgt voor een combinatie van twee basiskleuren en één extra - als een accent (felrood, oranje, blauw, gele tonen). Algemene kleuren: zwart, wit, grijs, bruin / koffie (minimalistisch);
 • in de decoratie van de oppervlakken worden grof natuurlijke materialen gebruikt (baksteen, beton, gips, steen).

Zodat de tweekleurige instelling voor meisjes er niet saai en saai uitziet, raden ontwerpers aan om verschillende texturen van dezelfde tint te gebruiken. Verdun ook de ernst van de situatie met schemerige foto's op de muren. Multi-level verlichting zorgt voor maximaal licht. Voor eenvoudige meubelvormen is het beter om een ​​enkelvoudige bekleding te kiezen uit velours, suede, vlas, leer.


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-41


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-42


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-43


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-46


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-47


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-48

Een meisje dat nauw verbonden is met kunst, zal zich harmonieus voelen in een omgeving die haar gedachten, stemmingen, dromen weerspiegelt. Tegelijkertijd is het belangrijk om de middelste grond niet te verliezen - het is noodzakelijk dat gasten in een ongewone omgeving zich niet verloren voelen.

 • Boho-stijl verzadigt de kamer met opvallende en heldere kleuren en het is niet nodig om te stoppen bij slechts 2-3 tinten. Net vergelijkbare kleuren moeten worden gevonden in textiel, stoffering, schilderijen of vloerbedekkingen. Voor het glamoureuze meisje is een helder kleurengamma met pasteltinten geselecteerd. De inrichting van de kamer creëert een sfeer van ontspanning, creativiteit, zo comfortabele en zachte fauteuils / brede hurkzitbank, een gezellig bed met een zacht hoofdeinde. Bontcapes en zijden kussens passen er goed bij.
 • Neutrale natuurlijke tinten passen zeker bij de klassieke boho en heldere textielelementen worden verfrissende accenten. In het werkgebied zijn eenvoudige, ondankbare meubels gemaakt van natuurlijk hout of geverfd in licht gedempte kleuren.
 • Eco-stijl zorgt voor een harmonieuze en natuurlijke sfeer in een klein gebied. Het gebruik van gebreide dingen en rieten meubels in ontwerp is een modetrend geworden. Een groot gebreide trui kan in veel dingen aanwezig zijn: een deken, kussenslopen voor kussens, zachte tapijten bij het bed en in de woonkamer. De textuur van gebreide stoffen zal een goede nadruk leggen op gladde, dichte textielbekleding (linnen, katoen).

Voor eco-stijl inherente neutrale kleuren van natuurlijke tinten. En kleine dingen met een heldere draad (lampenkap, tapijt op de stoel) kunnen pakkende accenten worden en het interieur verlevendigen. Rieten stoelen zorgen voor een comfortabel verblijf. Gebreide poefjes geven het interieur een speelse jeugdlook. Bij de decoratie van oppervlakken wordt het gebruik van materialen van lichte kleuren verwelkomd: rokerig grijs, zand, koffie met melk.

Bij het maken van een interieur is het belangrijk om voort te bouwen op de wensen van een tiener en niet te vergeten de functionaliteit en bruikbaarheid. Om rekening te houden met de mogelijke verandering van smaak van een meisje, is het wenselijk om een ​​neutrale omgeving te vormen, waarvan het karakter wordt bepaald door het decor en de accessoires.


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-50


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-51


interer-dlya-devushki-organichnoe-sochetanie-funkcionalnosti-pomesheniya-i-temperamenta-vladelici-54-foto-52Pin
Send
Share
Send
Send