Thuis en stijl

Bank zonder armleuningen - de echte oplossing voor thuis en op kantoor (25 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Het interieur van een kamer zonder gestoffeerd meubilair is zinloos, omdat zij het is die comfort en gezelligheid schept, elk ontwerp een charmant uniek karakter geeft. Misschien is het de bank die de stemming voor de hele atmosfeer bepaalt. Het ontwerp van dit meubel is niet veel veranderd. Dankzij de verfijnde combinatie van nieuwe soorten bekleding, het gebruik van modulaire systemen, kunnen moderne banken aan de willekeur van elke ondeugende klant voldoen.


divan-bez-podlokotnikov-aktualnoe-reshenie-dlya-doma-i-ofisa-25-foto.jpeg">


divan-bez-podlokotnikov-aktualnoe-reshenie-dlya-doma-i-ofisa-25-foto

De voordelen van banken zonder armleuningen

Orthopedische banken zonder armleuningen zijn een universele slaapplaats. Een persoon van elke hoogte kan comfortabel en comfortabel erop gaan zitten. En zeker zal het model een beroep doen op zeer lange mensen, die soms moeten kruipen en moeten lijden, terwijl ze hun voeten op de armsteun plaatsen.


divan-bez-podlokotnikov-aktualnoe-reshenie-dlya-doma-i-ofisa-25-foto-4


divan-bez-podlokotnikov-aktualnoe-reshenie-dlya-doma-i-ofisa-25-foto-5

Ontwerpkenmerken

Banken zijn beschikbaar stationaire en modulaire types. In het eerste geval heeft het model een bepaald raamwerk dat niet kan worden gewijzigd (niet gedemonteerd en niet voltooid). In gevallen met modulaire systemen kan de koper spelen met de geometrie van het meubilair, het aantal stoelen.

Sofa Classificaties

Welk banktype is het best om te kopen en hoe het juiste model te kiezen - geen onbenullige vragen, omdat het meubilair er anders uitziet, de vorm van de poten en de bekledingkleur, het type vulmiddel en het type kader. Bekendheid met de verschillende kenmerken van banken zal u helpen de juiste keuze te maken.

Verschijning van banken

Het traditionele is de verdeling van banken op de hoek, het rechte stuk en het eiland.

Directe banken zonder armleuningen hebben de vorm verlengd in een lijn. De diepte van de stoel wordt bepaald door de aanwezigheid / afwezigheid van een ingebouwd opklapbed. Banken zonder opklapbed zijn compact (de zitdiepte is ongeveer 60 cm). Vergelijkbare modellen worden in de regel aangevuld met poten.


divan-bez-podlokotnikov-aktualnoe-reshenie-dlya-doma-i-ofisa-25-foto-3.jpeg">


divan-bez-podlokotnikov-aktualnoe-reshenie-dlya-doma-i-ofisa-25-foto.png">

Eilandbanken worden alleen in het midden van de kamer geplaatst en houden geen ligplaats in. Kenmerkend voor deze modellen is de versierde achterwand aan de achterkant, zodat deze bank er van alle kanten goed uitziet. Als de rugleuning van de bank een afgeronde vorm heeft, werkt het tegen de muur niet, wat als een minpuntje van het model kan worden beschouwd.


divan-bez-podlokotnikov-aktualnoe-reshenie-dlya-doma-i-ofisa-25-foto-9


divan-bez-podlokotnikov-aktualnoe-reshenie-dlya-doma-i-ofisa-25-foto-10

Voor degenen die graag het meubilair herschikken, moet je zeker naar rechte banken kijken. Dit model is gemakkelijker te herschikken en te combineren met ander meubilair (stoelen, tafels, kasten) en hoekmodellen verdienen de aandacht van liefhebbers van vrije ruimte. Dankzij deze bank kunt u ook visueel de kamer instellen: scheid de eethoek in het studio-appartement of bescherm ongewoon het werkgebied.

De sofa-boek op het metalen frame zonder armleuningen is het meest populaire type bank, waarop het handig is om zowel zittend als liggend te zitten (ook al is het opgevouwen). Om het te demonteren, volstaat het om de stoel iets op te tillen en vervolgens te laten zakken. Het model wordt op dezelfde manier gevormd: de stoel gaat omhoog totdat het mechanisme wordt geactiveerd (een klik klinkt) en gaat vervolgens omlaag. De minus van het model kan worden beschouwd als vrije ruimte achter de rug van de bank, noodzakelijk voor het gratis opvouwen van meubels. Hoewel, als de bank het zelden begrijpt, je hem tegen de muur kunt duwen.


divan-bez-podlokotnikov-aktualnoe-reshenie-dlya-doma-i-ofisa-25-foto-12


divan-bez-podlokotnikov-aktualnoe-reshenie-dlya-doma-i-ofisa-25-foto-13

Het model van click-klyak is een soort bankboek van de verbeterde look, dat zijn naam te danken heeft aan het geluid dat te horen is tijdens het ontvouwen. Voordeel - drie opties voor de locatie van de rug: voor zitten, half zitten en liggen. Omdat de bank op het metalen frame zonder armleuningen compact lijkt, is hij bij uitstek geschikt voor het regelen van de situatie van kleine appartementen.

Sofa accordeon zonder armleuningen. Een eenvoudig transformatiemechanisme en compacte afmetingen maken het model bekend en gewild. De ligplaats bestaat uit drie opvouwbare delen, waarvan één de zitting is, de andere twee de achterkant.

Bij het ontvouwen van het product gaat de stoel naar voren tot de rugleuning uitgevouwen is. Daarna gaat de stoel omhoog en wordt de klauw van het mechanisme verlaagd. Rugleuningblokken worden horizontaal gelegd. Het model op het metalen frame zonder armleuningen is ideaal voor kleine ruimtes, omdat het niet bij de ontvouwing van de muur hoeft te worden verwijderd.


divan-bez-podlokotnikov-aktualnoe-reshenie-dlya-doma-i-ofisa-25-foto-14


divan-bez-podlokotnikov-aktualnoe-reshenie-dlya-doma-i-ofisa-25-foto-15

Eurobook-bank zonder armleuningen. Eenvoudige transformatiemechanismen helpen ouderen en kinderen om de bank met gemak te gebruiken, en dankzij een eenvoudig controlesysteem zullen deze modellen langer werken dan andere vouwbanken. Om het meubilair uit te zetten, gaat de stoel naar voren en wordt de rugleuning op de lege stoel geplaatst. De bank met een linnenbox kan overal in de kamer worden geïnstalleerd.


divan-bez-podlokotnikov-aktualnoe-reshenie-dlya-doma-i-ofisa-25-foto-16


divan-bez-podlokotnikov-aktualnoe-reshenie-dlya-doma-i-ofisa-25-foto-17

Sofa "Frans opklapbed". Het werkingsprincipe van dergelijke modellen kan worden vergeleken met de uitvouwbare schuif. Voor de organisatie van het bed zitkussen verwijderd. De opgevouwen ledikant moet omhoog en over worden getrokken en vervolgens worden geplaatst en geïnstalleerd op de poten van de boog. De eigenaardigheid van het model is veiligheid voor de vloer, omdat tijdens het ontvouwen de benen niet over de vloer bewegen.

Met een verscheidenheid aan modellen, indelingsmechanismen en soorten bekleding kunt u het product kiezen dat het meest geschikt is voor een bepaald doel, dus de volgende soorten meubels kunnen op doel worden geclassificeerd:

  • kantoormeubilair weerspiegelt het imago van het bedrijf, dus leren banken zonder armleuningen zijn de meest voorkomende modellen voor officiële inrichting. Voor ruime kamers, een hoekig model of modulaire systemen zal het doen, en voor een persoonlijke receptie op kantoor is het beter om een ​​mini-bank zonder armleuningen te plaatsen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de opvulling en bekleding, evenals het frame, aangezien het meubilair voor een lange tijd wordt gekocht;
  • voor de woonkamer pick-up sofa's, rekening houdend met de stijl van de kamer. Banken zonder armleuningen onderscheiden zich door hun laconieke ontwerp en zijn perfect voor zowel ruime kamers als kleine (vanwege de mogelijkheid om de bank vanaf verschillende kanten te benaderen). Geometrische vormen van meubels zijn ideaal voor hightech, minimalisme en loft interieurs;
  • banken in de keuken worden geselecteerd, afhankelijk van het gedeelte van de kamer. De ruime keuken dient soms als eetkamer en als woonkamer, dus een comfortabele sofa in de kamer is meer dan gepast. Zowel het rechte model als het hoekmodel zien er geweldig uit. De belangrijkste vereisten voor meubilair: praktische bekleding (gemakkelijk te wassen), duurzaam frame, functionaliteit (banken voor kleine keukens zijn uitgerust met opbergdozen voor keukengerei);
  • De kinderkamer is ingericht met duurzaam en gemakkelijk te gebruiken meubilair, dus geschikte opties zijn eurobook-modellen met een doos voor linnen en click-dang. De bankaccordeon op het metalen frame in opgevouwen toestand heeft een compact formaat en past perfect in de sfeer van de kamer van een tiener. Kinderbank hoeft niet de rol van een bed te spelen. In de ruime kamer, naast het bed, is het raadzaam om een ​​kleine slaapbank te plaatsen - voor gasten en alleen voor games. Een interessant model zal zijn met verwijderbare kussens die kinderen kunnen verplaatsen;
  • op de gangbank zonder armleuningen - de meest geschikte optie. Het meubilair in de gang wordt niet langer als een luxeartikel beschouwd, omdat het veel comfortabeler is om opstijg- / schoenen te dragen, comfortabel zittend op de bank-baby. Geschikte opties - enkele of dubbele bank zonder armleuning, bekleed met eco-leer. Als de gang niet breed is, kunt u een smalle bank bestellen.

Als u meteen de "verantwoordelijkheden" van de bank bepaalt, is het gemakkelijker om het juiste model te kiezen. De interieurstijl, het aantal huurders en de tijd die het gezin graag op de bank voor de tv of aan de eettafel doorbrengt, verdienen echter ook aandacht.

U kunt de parameters van banken niet duidelijk onderscheiden. Elke fabrikant laat zich leiden door zijn eigen ideeën over comfort.

Het is conditioneel mogelijk om onderscheid te maken tussen compacte modellen die zijn ontworpen voor 2-3 personen en driedimensionale structuren die zijn ontworpen voor vier of meer mensen.

Pin
Send
Share
Send
Send