Thuis en stijl

Wat zou het perfecte bed voor een jongen moeten zijn? (26 afbeeldingen)

Pin
Send
Share
Send
Send


Bij het regelen van een kamer voor een kind vanaf drie jaar oud, moet speciale aandacht worden besteed aan het creëren van een comfortabele zone voor slapen en goede rust. Een goed uitgevoerd ontwerp zal de baby helpen de wereld te ontwikkelen en te verkennen. Kleurrijke modellen vrolijken op, helpen dromen en bedenken scènes voor opwindende spellen. Het moderne bed voor een jongen heeft een enorme verscheidenheid aan configuraties, kleuren en een thematisch ontwerp. Soms is het moeilijk voor ouders om het juiste meubel te kiezen, dan is het de moeite waard mogelijke opties in meer detail te verkennen.


kakoj-dolzhna-bit-idealnaya-krovat-dlya-malchika-26-foto


kakoj-dolzhna-bit-idealnaya-krovat-dlya-malchika-26-foto-2

Kenmerken van kindermeubilair om te slapen

Als u kinderbedden voor jongens kiest, moet u op de volgende aspecten letten:

 • Materiaal. De meest populaire houten meubelen, omdat ze milieuvriendelijk zijn, veroorzaken geen allergieën en zien er geweldig uit. Minder de voorkeur heeft het gebruik van vervalste artikelen. Op de tweede plaats staan ​​spaanplaat en MDF. Zorg ervoor dat u de kwaliteitscertificaten bestudeert bij het kiezen van een bed voor kinderen, gemaakt van de laatste twee materialen.
 • Betrouwbaarheid. De massa van de hele structuur moet zodanig zijn dat de baby het niet kan kantelen. Een geschikt gewicht is de sleutel tot maximale productstabiliteit en operationele veiligheid.
 • Hypoallergeen. Veel kinderen hebben allergiesymptomen, dus het ontwerp als geheel en elk van de elementen moet voldoen aan de vereisten van hypoallergeniciteit. Het gebruik van giftige materialen, vernissen en verf die schadelijk zijn voor het lichaam van het kind is onaanvaardbaar. Bij het kopen van een bed voor jongens halen matrassen met natuurlijke vulstoffen.
 • Security. Modellen met zijkanten zijn geschikt voor kinderen jonger dan 5 jaar. Betrouwbare bevestiging van accessoires en de afwezigheid van scherpe hoeken zullen het kind niet toestaan ​​gewond te raken.
 • Producent. Beroemde merken die een goede reputatie op de markt hebben verdiend, controleren hun producten zorgvuldig in elke fase van de creatie. Dit geeft de koper een garantie dat kinderbedden vanaf 3 jaar van hoge kwaliteit, duurzaam en aantrekkelijk zullen zijn.

Deze functies zijn belangrijk om te overwegen bij het kopen van meubels voor de decoratie van een kinderkamer. Ze helpen het product te evalueren en maken de juiste keuze.

Veel moderne fabrikanten produceren kinderbedden, die worden gekenmerkt door een interessant uiterlijk, een hoog comfortniveau en een origineel ontwerp. Zelfs de beste producten hebben voor- en nadelen, waaraan potentiële kopers moeten voldoen. De belangrijkste voordelen van meubilair omvatten:

 • Ongewone bedden trekken de aandacht vanwege de felle kleuren en de aanwezigheid van interessante toevoegingen: wielen, vleugels en andere. Het bedhuis is uitgerust met een speciaal frame en een overkapping, het bed in de vorm van een auto wordt aangevuld met koplampen en bumpers.
 • Alle materialen die worden gebruikt in het productieproces zijn van hoge kwaliteit, milieuveiligheid en betrouwbaarheid.
 • Producten met laden en planken helpen bij het houden van beddengoed, speelgoed en andere dingen.
 • De kosten van meubilair zijn anders. Eenvoudige modellen zijn goedkoop, en hogere prijskaartjes zijn kenmerkend voor de meest complexe structuren met verlichting en extra elementen.


kakoj-dolzhna-bit-idealnaya-krovat-dlya-malchika-26-foto-5


kakoj-dolzhna-bit-idealnaya-krovat-dlya-malchika-26-foto-6

Tienerbedden voor jongens hebben enkele nadelen:

 • het oorspronkelijke ontwerp van het bed bemoeilijkt het ontwerp van de kamer, aangezien alle attributen van het meubilair een enkel ensemble moeten zijn;
 • De kosten van stapelbedden en modellen met een ongewoon uiterlijk zijn veel hoger dan die van standaardmeubilair.

Allereerst zijn dergelijke producten onderverdeeld in:

 • Classic. De gebruikelijke opties die inlegvellen van verschillende kleuren kunnen hebben.
 • Ongebruikelijk. Deze modellen verschillen in verschillende vormen, daarom verdienen ze meer gedetailleerde beschouwing.


kakoj-dolzhna-bit-idealnaya-krovat-dlya-malchika-26-foto-9


kakoj-dolzhna-bit-idealnaya-krovat-dlya-malchika-26-foto-10

Bed in de vorm van auto's

Vandaag kunt u een tweebasenbus, een raceauto en een vrachtwagen kopen. Kinderbed-machines voor jongens verschillen in grootte, kleur, ontwerp, dus alles hangt af van de voorkeuren van de consument. Velen van hen zijn uitgerust met lichtgevende lichten, compartimenten voor het opslaan van dingen en speelgoed. Originele auto's zijn vaak heel realistisch in het herhalen van het uiterlijk van geanimeerde auto's of echte auto's.

De slaapwagen voor de jongen is opgemaakt in zwarte, rode en blauwe kleuren.


kakoj-dolzhna-bit-idealnaya-krovat-dlya-malchika-26-foto-11


kakoj-dolzhna-bit-idealnaya-krovat-dlya-malchika-26-foto-12

Bed in de vorm van een schip

Alle studenten houden van avonturen, verhalen over reizen over zee en piraten, dus dit onderwerp verliest zijn relevantie niet. Bed-schip voor een jongen is een uitstekende oplossing voor het regelen van de hele kamer in piraten-, zee-, avonturenstijlen.

Bedden in de vorm van een schip zijn geschilderd in groene, beige, blauwe en bruine tinten. Planken en laden voor kleding, kleding en speelgoed bevinden zich vaak onder het bed.


kakoj-dolzhna-bit-idealnaya-krovat-dlya-malchika-26-foto-13


kakoj-dolzhna-bit-idealnaya-krovat-dlya-malchika-26-foto-14

Bed in de vorm van een vliegtuig

Vergelijkbaar met vorige modellen en bed-vliegtuig. Kleine toekomstige piloten zullen ervan kunnen dromen om de hemel te overwinnen. Dergelijke producten worden aangevuld door twee vleugels, die hun bruikbaarheid vergroten en enorme mogelijkheden bieden voor de ontwikkeling van de verbeelding.

Hoogslaper

Het model zal zeker alle liefhebbers van avontuur aanspreken. De zolder voor een jongen wordt uitgevoerd in de vorm van een gezellig chalet of een comfortabele hut, er zijn ook meer traditionele opties. Ongebruikelijke designproducten zullen een echte decoratie voor de slaapkamer zijn. Houd er bij het kopen rekening mee dat kinderbedden voor jongens alleen geschikt zijn voor ruime kamers, waar er voldoende ruimte is om verschillende zones te organiseren.

Een praktische oplossing voor kleine kamers zal het omvormen van bedden (2 in 1) zijn, die in andere meubels kunnen veranderen. Sommige modellen worden getransformeerd van de kast naar het bed, het bed kan zich verbergen op een speciale catwalk die overdag als speelruimte dient.

Deze bedden helpen de vrije ruimte in de kamer te behouden en bieden het kind een comfortabele plek voor een gezonde slaap. Deze modellen zien er stijlvol en modern uit en zelfs een schooljongen kan het transformatiemechanisme aan.


kakoj-dolzhna-bit-idealnaya-krovat-dlya-malchika-26-foto-18


kakoj-dolzhna-bit-idealnaya-krovat-dlya-malchika-26-foto-19

Roll-out modellen

Een ongebruikelijke oplossing voor de kinderkamer is het gebruik van een intrekbaar bed. Praktisch meubilair bespaart overdag ruimte en zorgt voor een goede nachtrust. Het ontwerpkenmerk van het model is de aanwezigheid van twee lodges. Een ervan strekt zich uit en creëert een tweede bed. Deze optie is geschikt voor gezinnen met twee kinderen.

Er is een indeling naar het aantal verdiepingen:

 • Een product met één verhaal is een gewoon eenpersoonsbed voor één kind.
 • Bunk-modellen bestaan ​​uit een paar verdiepingen. Geschikt voor gebruik in kleine ruimtes voor twee jongens. Niveaus kunnen anders worden geplaatst: de ene boven de andere, loodrecht of met offset. Vaak worden kinderstapelbedden voor jongens aangevuld met ingebouwde meubels: kasten, planken, bijzettafels. Een twee-niveau bed met een tafel of met laden voor het opslaan van linnen zal een functionele aanvulling op elke kamer zijn.

Een bed wordt geselecteerd voor een tienerjongen in overeenstemming met de behoeften, de grootte en het ontwerp van de kamer.

Bed-huis, kinderbanken en transformatoren moeten in harmonie zijn met de stijl die in de kinderkamer heerst.

klassiek

De stijl is goed voor kleine kinderen die hun eigen voorkeuren nog niet hebben. Meubelpunten worden stevig, duurzaam gekozen. Na verloop van tijd is het interieur eenvoudig te veranderen met behulp van een aantal elementen. Het is niet slecht in combinatie met de gegeven richting een bedstoel in warme pasteltinten. Voor het creëren van een klassiek interieur geschikte items beige, olijf, lichtoranje bloemen. Een wit bed is ook een goede optie. Rustige tinten zullen een comfortabele rust hebben.

modern

Het creëren van een modern interieur zal succesvol zijn als de canons van stijl een beetje verwaterd zijn. Stapelbedden gemaakt van eenvoudige materialen zonder decor zullen er harmonieus uitzien. In dit geval is het belangrijk om heldere accenten in de omgeving te plaatsen: tekeningen, kussens, frames. De kamer is nog steeds kinderachtig, en dit moet worden benadrukt. Origineel ziet hetzelfde patroon op de sprei en de gordijnen.

Een overvloed aan speelgoed is niet typerend voor de moderne stijl, dus je moet zorgen voor de plek om ze op te slaan.

Het basisprincipe van minimalisme is vrijheid van meningsuiting. Praat met de jongen, zoek uit wat hij in zijn kamer wil zien en help dit te bereiken. Adolescenten hebben altijd veel hobby's die worden weerspiegeld in zijn persoonlijke ruimte - dit zijn verschillende soorten sportattributen, muziekinstrumenten en spelconsoles.

Bekijk de video: MIJN EX VRIENDIN GAAT NAAR BED MET M'N NEEFJE!! (Juli- 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send