Thuis en stijl

Wenge deuren: combinaties in het interieur (23 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Exclusief interieurontwerp zal helpen om houten deuren met wenge-kleur te creëren, die de smaak en hoge sociale status van de eigenaar van het pand zullen benadrukken. Het hout van dit tropische ras heeft een kenmerkend geavanceerd patroon van textuur, donkere kleur, waarvan de schakeringen variëren van goudbruine tot donkere chocoladekleur. Voor Afrika is deze boom een ​​echt zwart goud geworden, gevolgd door een echte jacht voor tientallen jaren, wat resulteerde in het bijna volledig verdwijnen van bossen.


dveri-venge-varianti-sochetaniya-v-interere-23-foto


dveri-venge-varianti-sochetaniya-v-interere-23-foto-2

Wenge-kleur wordt vaak geassocieerd met onovertroffen luxe en een hoge status. In verband met het wegsnijden van Afrikaanse bossen en de vermindering van het aantal bomen zijn de kosten van hout vele malen toegenomen. Gefineerde deuren van wenge-kleur hebben tegenwoordig een hoge prijs, die lang niet voor alle potentiële klanten beschikbaar is. Om deze reden worden modellen met PVC-folie gevraagd, waarvan de kosten overal ter wereld kopers aantrekken.

Wengé-hout heeft een hoge dichtheid en onderscheidt zich door de flexibiliteit en het vermogen om mechanische schade te weerstaan. De ingangsdeur van wenge effen kleur zal altijd functioneel en praktisch zijn, maar de kosten van een dergelijk product zijn erg hoog. Om deze reden zijn de volgende soorten deuren populair:

  • interieur gefineerd;
  • metalen deuren bedekt met PVC-folie;
  • interieur PVC deuren;
  • interieur, bedekt met kunstfineer.

Binnendeuren zijn uitgevoerd in wengé-kleur met glas en massieve modellen, schuifdeuren en klapdeuren, vouwend en draaibaar. Hiermee kunt u producten selecteren in overeenstemming met het budget en de reikwijdte van de bewerking.

Wenge deuren worden gebruikt in het interieur, gemaakt in een heel andere stijl. Fabrikanten produceren klassieke en moderne modellen in deze kleur, producten die fans van hightech en minimalisme zullen waarderen. Deuren in de stijl van de moderne kleur van wengé met asymmetrische decoratieve elementen en vloeiende lijnen zijn erg populair. Het past goed bij de kleur van de wenge-spiegel, dus deze compartimentdeuren zijn ongelooflijk populair in boudoirs.


dveri-venge-varianti-sochetaniya-v-interere-23-foto-6


dveri-venge-varianti-sochetaniya-v-interere-23-foto-7

De wengé deuren met matglas zijn in de mode, het aantal van dergelijke modellen is indrukwekkend, niet alleen voor gewone mensen, maar ook voor specialisten. Frosted glas kan een ander glasoppervlak hebben: van kleine inserts tot inserts die 80-85% van het deuroppervlak beslaan. Wit of beige glas wordt gebruikt, omdat lichte tinten ideaal gecombineerd worden met bijna zwarte wengé.

Het is noodzakelijk om wengé-gekleurde deuren in het interieur zorgvuldig te gebruiken, omdat het moeilijk te combineren is met tinten blauw, roze, oranje, blauw en lichtgroen. Wanneer u een achtergrond kiest, moet u de voorkeur geven aan lichte kleuren: wit, beige, zand, grijs. Het contrast tussen de donkere wenge en dergelijk muurmateriaal zal maximaal zijn, waardoor het interieur emotioneel, atmosferisch, helder zal zijn.


dveri-venge-varianti-sochetaniya-v-interere-23-foto-10


dveri-venge-varianti-sochetaniya-v-interere-23-foto-11

Het is vrij moeilijk om de vloerbedekking onder de binnendeuren van wengé-kleur in het interieur te kiezen. Het grootste probleem is dat de textuur van deze Afrikaanse boom zo origineel is dat hij niet past in de traditionele versies van laminaat of linoleum. Combineer geen binnendeuren en wenge vloeren, het zal het interieur overbelasten, het moeilijk maken om waar te nemen. Bij het gebruik van deuren in deze kleur geven ontwerpers de voorkeur aan vloeren zoals gebleekt eiken, licht beuken en esdoorn. Als alternatief kunt u een moer kiezen met een overwegend grijs tintje.


dveri-venge-varianti-sochetaniya-v-interere-23-foto-12


dveri-venge-varianti-sochetaniya-v-interere-23-foto-13

De deurkleur van wenge kiezen

Luxe metalen voordeur in wenge-kleur is de beste oplossing voor een stadsappartement met een lichte hal. Het is mogelijk om dergelijke stalen deuren te gebruiken in herenhuizen met een gevelafwerking van beige of grijze gevelstenen. Ze zullen er harmonieus uitzien met een wit, licht zand en pistache gevel gipsafwerking.


dveri-venge-varianti-sochetaniya-v-interere-23-foto-14


dveri-venge-varianti-sochetaniya-v-interere-23-foto-15

In het interieur van het appartement kunt u compartimentdeuren, schommel- en vouwmodellen gebruiken in de kleur van wenge. Ze worden in elke kamer van het huis gebruikt: in de woonkamer, keuken, kantoor, badkamer en badkamer. De lichte gang met donkere deuren oogt luxueus en elegant benadrukt. Modellen gemaakt in verschillende stijlen worden geselecteerd op basis van de voorkeuren van de eigenaar van de woning. De enige aanbeveling is advies over het gebruik van deuren met grote hoeveelheden glas in schaduwrijke gangen.


dveri-venge-varianti-sochetaniya-v-interere-23-foto-17


dveri-venge-varianti-sochetaniya-v-interere-23-foto-18

MDF Wenge-deuren hebben een betaalbare prijs en kunnen worden gebruikt voor budgetreparaties. Ze worden perfect gecombineerd met laminaat of linoleum onder gebleekt eiken, dat wordt geproduceerd door alle toonaangevende fabrikanten van vloerbedekkingen. Ondanks de betaalbare prijs zullen potentiële kopers onder de indruk zijn van het brede scala aan producten in verschillende stijlen. U kunt een compartimentdeur of een glazen model kopen voor een boudoir, producten voor op kantoor, in de bibliotheek en in de woonkamer.


dveri-venge-varianti-sochetaniya-v-interere-23-foto-19


dveri-venge-varianti-sochetaniya-v-interere-23-foto-20

PVC-wenggekleurde schuifdeuren kunnen worden gebruikt voor toegang tot open of gesloten witte eiken terrassen. Gefineerde blinde deuren van deze kleur zijn een goede keuze in de technische gebouwen van het huis. Glazen decoratieve elementen versieren wenge kleurenmodellen voor woonkamers en slaapkamers.


dveri-venge-varianti-sochetaniya-v-interere-23-foto-21


dveri-venge-varianti-sochetaniya-v-interere-23-foto-22

Wenge is een symbool van luxe, welzijn en verfijnde smaak. De keuze voor de deuren van deze kleur stelt u in staat een elegant interieur te creëren in het huis of stadsappartement. Producten van wenge kunnen worden gebruikt bij het ontwerp van kantoorpanden, cafés, restaurants. Dit is een geweldige keuze voor hotels, inclusief hotels met 3-5 sterren. Wenge is bij uitstek geschikt voor verschillende trends in interieurontwerp, het bijzondere plezier van het kopen en installeren van deze producten geeft fans van contrasterende oplossingen. Een breed scala aan producten uit natuurlijke en kunstmatige materialen stelt u in staat om de deur optimaal te selecteren in overeenstemming met het budget voor reparatie of constructie.

Pin
Send
Share
Send
Send