Thuis en stijl

3D-deuren - een frisse oplossing in het ontwerp van ruimtes (21 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Het gebruik van 3D-technologie is stevig verankerd in ons leven. Frisse oplossingen voor binnenhuisarchitectuur zijn binnendeuren waarmee u de ruimte visueel kunt uitbreiden, zelfs een dim kamer kunt transformeren en perfect in het ontwerp van de kamer kunt passen. Ze kunnen op verschillende manieren worden gemaakt en u kunt een 3D-afbeelding toepassen op een structuur die is gemaakt van verschillende materialen. Dergelijke ontwerpen hebben een aantal kenmerken en voordelen.


3d


3d-2

Beschrijving en functies

Met 3D-deuren kunt u binnenshuis het gevoel van een bloeiende weide, groen bos, azuurblauwe zee of eindeloze blauwe lucht creëren. Tegelijkertijd met behulp van eventuele tekeningen. Met moderne technologie kunt u een ongelooflijk realistisch effect van een driedimensionaal beeld creëren. Door een deur met een 3D-coating te installeren, kunt u een fris en ongewoon interieur van elke kamer creëren. Een driedimensionale afbeelding toepassen kan niet alleen het interieur, maar ook de entree- en schuifconstructies in een woonwijk, kantoor of winkelcentrum.

Voor de productie van een moderne, maar tegelijkertijd vrij eenvoudige technologie om het beeld toe te passen. De afbeelding wordt toegepast op het canvas, dat bedekt is met een beschermende laag tegen burn-out en schade. Op de beschermlaag mogen geen krassen en deuken zijn. Het beeld wordt afgedrukt op een zelfklevende film.

Moderne 3D-deuren zijn op verschillende manieren gemaakt. Bovendien kunt u een driedimensionale afbeelding op verschillende doeken krijgen.

3D-effect met behulp van een foto

Met dit 3D-model van de deur kunt u uw verbeelding niet beperken. Op het doek kan een bloeiende tuin, zachte golven, een stormachtige waterval of heldere personages worden afgebeeld voor het ontwerp van kinderkamers. Het driedimensionale beeld op de deuren ziet er zeer realistisch uit en daarom is het geschikt voor decoratie van alle gebouwen in huis of kantoor.


3d-4


3d.jpeg">


3d-5

Het is voldoende om een ​​afbeelding te kiezen en deze op een plotter te printen en vervolgens op het canvas te plakken. De foto wordt verwerkt met een speciale samenstelling die deze beschermt tegen beschadiging. De laatste stap is om een ​​speciale gel toe te passen om een ​​3D-effect te verkrijgen. 3D-deuren gemaakt van PVC - een uitstekende, voordelige oplossing voor het ontwerpen van gebouwen.


3d-7


3d-8

Fineerfineervoering

3d deuren gemaakt van fineer zijn erg populair. Gefineerde constructie maakt het mogelijk om naden en gewrichten te vermijden. De 3d deuren van eco-cover onderscheiden zich ook door de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de coating en het vermogen om zelfs een complexe textuur na te bootsen.

Dit fineer wordt gebruikt om natuurlijk hout na te bootsen, het creëren van groeven, groeven en uitsnijdingen. Het canvas is niet onderhevig aan vervaging en is bestand tegen mechanische schade.


3d-9


3d-10


3d-11

3D-bril

Moderne technologie van dubbelzijdig etsen maakt het mogelijk een driedimensionaal beeld op glas te verkrijgen. Het gebruik van deze technologie omvat complexe ornamenten en contourtekeningen. 3D-deuren met glas zijn bestand tegen vervagen en vervagen. De technologie wordt gebruikt voor het ontwerpen van schommel-, interieur- en schuifontwerpen.


3d-12


3d-13


3d-14

Voor- en nadelen

3d deuren - een unieke uitvinding die het mogelijk maakt om originele en heldere afbeeldingen op verschillende soorten doeken te krijgen. Driedimensionale doeken hebben verschillende voordelen:

  • Weerstand tegen vervaging. Door een driedimensionale afbeelding te tekenen, behoudt u de originele tinten gedurende de hele levensduur van het product.
  • Luxe uitstraling. Met heldere tekeningen en diepe texturen kunt u elke kamer in het huis op een originele manier versieren.
  • Kleur- en textuurstabiliteit.
  • Bestand tegen mechanische schade. De bekleding laat toe om de verhoogde veerkracht tegen mechanische beschadigingen te bereiken.
  • Betaalbare kosten. Ontwerpen met een driedimensionaal effect zien er stijlvol en elegant uit en hebben tegelijkertijd een betaalbare prijs.
  • Ecologische zuiverheid. Bij de productie van milieuvriendelijke en veilige materialen voor gezondheid.


3d-15


3d-16


3d-17

Ondanks duidelijke voordelen hebben deuren met een 3d-effect enkele nadelen:

  • De complexiteit van de restauratie. Als er ernstige mechanische schade is toegebracht, zal het nogal moeilijk zijn om dergelijke doeken te herstellen.
  • Weinig ademend vermogen. Door het gebruik van synthetische film, verminderde bewegingsvrijheid van lucht.

Ontwerpen met een driedimensionaal effect behouden hun oorspronkelijke uiterlijk lange tijd, passen perfect in het interieur en geven het ontwerp volledigheid en verfijning.


3d-18


3d-19


3d-20

Pin
Send
Share
Send
Send