Thuis en stijl

Set met een bar: nieuwe functies van een kleine keuken (24 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


De keukenset met bar heeft ongekende populariteit verworven door westerse trends - dit is niet alleen een origineel, maar ook een zeer praktisch onderdeel van het interieur. Het creëert een extra werkgebied, combineert met succes de modules en wordt indien nodig een handig alternatief voor de algemene eettafel.


garnitur-s-barnoj-stojkoj-novie-vozmozhnosti-malenkoj-kuhni-24-foto


garnitur-s-barnoj-stojkoj-novie-vozmozhnosti-malenkoj-kuhni-24-foto-2

Aan de basis van het rek kunt u laden, planken, hulpkasten plaatsen en het bovenste niveau kan een elegante glazen container worden. Moderne studio's met een bar krijgen de juiste bestemmingsplannen: het ontwerp in kwestie verdeelt de gast- en keukengebieden en scheidt in een gewoon appartement de eetkamer en de werkruimte. Tegenwoordig is er een breed scala aan vormen en technische oplossingen, waarvan de belangrijkste verder zal worden besproken.

De balkenteller is dicht bij de muur gemonteerd en maakt geen verbinding met de headset. Dit is een handige oplossing voor een ruimte met een niet-standaard vorm, wanneer het nodig is om de onevenredige afmetingen van de keuken te "verheffen". Locatie opties:

 • in de regel is de standaard door een bil aan de muur bevestigd, de eethoek is er omheen geconcentreerd;
 • als een voortzetting van de vensterbank is de lange zijde direct grenzend aan het venster en de verwarmingsbatterij verbergt zich van onderaf. Hellingen kunnen worden omgezet in bar-nissen, spijkerplanken voor accessoires;
 • de basis voor het rek kan dienen als het deel van de muur dat niet wordt aanbevolen om te worden gesloopt bij het combineren van de kamer en het balkon - dan wordt een elegante tafel gevormd op het gecombineerde grondgebied.


garnitur-s-barnoj-stojkoj-novie-vozmozhnosti-malenkoj-kuhni-24-foto-5


garnitur-s-barnoj-stojkoj-novie-vozmozhnosti-malenkoj-kuhni-24-foto-6

Wandmodellen passen meestal niet in kamers die zijn uitgerust met hoeksets. Het is noodzakelijk om rekening te houden met de feitelijke methoden voor het versieren van de aangrenzende muur:

 • de eenvoudigste manier is om een ​​spiegel te installeren die helpt om de ruimte met voordeel te verslaan en uit te breiden;
 • het is toegestaan ​​om het bovendeel "op te bouwen", waardoor een soort doorlopende planken worden gevormd;
 • De gemarkeerde nis zal er mooi naast staan, je kunt er bijvoorbeeld flessen van de originele vorm in stoppen;
 • als decoratie kun je schilderijen, schilderijen en fotocollages gebruiken.

Voordelen van het gecombineerde rek

In de praktijk blijft het werkblad staan, meestal worden hoeksets met een dergelijke bar van dit type geïnstalleerd in kleine keukens. De lage constructie is versierd met dezelfde technieken als het functionele gebied - met dezelfde kleuren, texturen, afwerkingsmaterialen, decoratie en meubels, en een keukenschort.

Hoekvariaties helpen lange en langwerpige ruimtes in evenwicht te brengen, waardoor hun vorm dichter bij het traditionele vierkant komt.

De geneugten van afzonderlijke keukeneilanden

Ze besloten om ruime werkruimtes uit te rusten die een enorme ruimte kunnen bieden, evenals studio-appartementen. Het is het gemakkelijkst om een ​​ontwerp te ontwerpen als de basis consoles zijn. Er is een meer dimensionale optie: in dit geval kan het onderste deel er uitzien als open of gesloten planken, kast, laden en aan de bovenkant - een langwerpig tafelblad, dat tegelijkertijd dienst doet als werk- en eetoppervlak. Een miniatuurkoelkast kan een goede toevoeging zijn aan de onderkant en op de hoogte van de vrije ruimte kun je de hangers pakken voor een bril en wijnglazen.


garnitur-s-barnoj-stojkoj-novie-vozmozhnosti-malenkoj-kuhni-24-foto.jpeg">


garnitur-s-barnoj-stojkoj-novie-vozmozhnosti-malenkoj-kuhni-24-foto-8

Ergonomische two-tier racks

De perfecte oplossing voor hoeklay-outs of ruime keukens. Hier is een deel van het rek een normale (dat wil zeggen lage) eet- of snijtafel en de tweede is een hoog oppervlak. Deze optie wordt gewaardeerd door gezinnen met kleine kinderen of oudere grootouders die zich niet op hun gemak voelen bij het gebruik van standaard barkrukken.

Als in het appartement de woonkamer en keuken zich in dezelfde kamer bevinden, wordt het lage oppervlak precies op de eerste zijde geplaatst. Dus het rek fungeert als een praktisch element van zonering.


garnitur-s-barnoj-stojkoj-novie-vozmozhnosti-malenkoj-kuhni-24-foto-9


garnitur-s-barnoj-stojkoj-novie-vozmozhnosti-malenkoj-kuhni-24-foto-10

Overzicht van belangrijke materialen

Het loont de moeite om aandacht te besteden aan de koptelefoon met een bar - in dit geval wordt één lijst met materialen, kleuren en texturen gebruikt, en hoeven huiseigenaren deze niet afzonderlijk te selecteren en met elkaar te combineren. Het design van de elite wijkt af van de principes van zuinigheid: goedkope bronnen zijn niet voldoende slijtvast. Fabrikanten bieden de volgende opties:

 • Gelamineerde houten planken, gepresenteerd in rijke kleuren. U kunt experimenteren en kiezen voor tinten die contrasteren met de rest van de keukenmeubelset;
 • Hout - een klassiek materiaal, meestal versierd met mozaïeken, tegels, houtsnijwerk, spiegels. In een kleine kamer met een hoekige opstelling van de koptelefoon, ziet een laconieke standaard van een strikte vorm er luxueus uit;
 • Corian lijkt qua uiterlijk op marmer, maar is veel goedkoper. Het heeft een rijk kleurenpalet;
 • Gipsplaten is ook een economische optie die in elke vorm kan worden uitgevoerd. Het materiaal tolereert geen overvloed aan vocht;
 • plastic - ideaal voor interieurontwerp in een moderne stijl, harmonieus passend in gebieden als hightech en minimalisme;
 • De kunstmatige en natuurlijke steen trekt met een grote operationele hulpbron en hoge weerstand tegen mechanische stress. Gebruikers zijn tevreden en hebben een breed prijsbereik;
 • glas - daaruit ontstaan ​​gewaagde en ongebruikelijke modellen, die de ruimte een vleugje luchtigheid, lichtheid, gemak geven;
 • metaal - vaak aangevuld met modernistische gesmede elementen.


garnitur-s-barnoj-stojkoj-novie-vozmozhnosti-malenkoj-kuhni-24-foto-11


garnitur-s-barnoj-stojkoj-novie-vozmozhnosti-malenkoj-kuhni-24-foto-12


garnitur-s-barnoj-stojkoj-novie-vozmozhnosti-malenkoj-kuhni-24-foto-13

Accessoires vormen een integraal onderdeel van een harmonieus interieur.

De belangrijkste toevoegingen aan het ontwerp van de hoekkeuken met standaard zijn speciale stoelen waarvan de hoogte varieert tussen 110-125 cm. Miniatuurkamers zijn uitgerust met producten op één poot, ruime platforms kunnen worden uitgerust met meubels op verschillende steunen.

Als de ruimte te vol is en er geen mogelijkheid is om aparte stoelen te plaatsen, kunt u intrekbare stoelen op de bodem van het tafelblad bevestigen. Verplichte element van hoge meubels zijn voetenbankjes, naar believen kun je kiezen voor producten bekleed met zacht textiel. Het meest comfortabel zijn stoelen met een verstelbare zithoogte en standaard.


garnitur-s-barnoj-stojkoj-novie-vozmozhnosti-malenkoj-kuhni-24-foto-14


garnitur-s-barnoj-stojkoj-novie-vozmozhnosti-malenkoj-kuhni-24-foto-15


garnitur-s-barnoj-stojkoj-novie-vozmozhnosti-malenkoj-kuhni-24-foto-2.jpeg">

Een belangrijk detail van het ontwerp is de achtergrondverlichting, deze kan in de volgende variaties worden gepresenteerd:

 • LED-strook die de bodem van het tafelblad omlijst;
 • LED's of lampen die het buitenoppervlak van de basis versieren;
 • ingebouwde lichten rond de rand van het rek;
 • lampen aan lange koorden, opgehangen van de top op een rij of op een chaotische manier.

De barbuis is een functionele toevoeging, die ook een stijlbelasting heeft: hij is vaak versierd met glazen hangers. Het past alleen in kamers met hoge plafonds. In de regel is het van metaal, in het klassieke interieur vindt u houten staafbuizen.


garnitur-s-barnoj-stojkoj-novie-vozmozhnosti-malenkoj-kuhni-24-foto-16


garnitur-s-barnoj-stojkoj-novie-vozmozhnosti-malenkoj-kuhni-24-foto-17


garnitur-s-barnoj-stojkoj-novie-vozmozhnosti-malenkoj-kuhni-24-foto-18

Bij het kiezen van accessoires en het plaatsen van de standruimte, is het belangrijk om de maat te observeren: de basis moet smal zijn zodat de inzittenden er niet met hun knieën op rusten, en de algemene congestie met onderdelen moet worden vermeden.


garnitur-s-barnoj-stojkoj-novie-vozmozhnosti-malenkoj-kuhni-24-foto-19


garnitur-s-barnoj-stojkoj-novie-vozmozhnosti-malenkoj-kuhni-24-foto-3.jpeg">


garnitur-s-barnoj-stojkoj-novie-vozmozhnosti-malenkoj-kuhni-24-foto-20

Een keukenset met een bar is niet alleen erg handig, het creëert ook de sfeer van een straat. Een afzonderlijk tafelblad wordt traditioneel geassocieerd met een plaats voor het drinken van dranken, en het is aangewezen om het in een geschikte stijl te rangschikken: met behulp van een shaker, sapcentrifuge, glashouder, garenplaat, mixer, ijsemmer. Deze accessoires zullen de modieuze keuken een speciaal tintje geven, maar ze zullen zeker nodig zijn bij het organiseren van een cocktailparty.

Pin
Send
Share
Send
Send