Thuis en stijl

Bed voor de hond: kies meubels voor een huisdier

Pin
Send
Share
Send
Send


Bovendien is een slaapplaats niet alleen nodig voor een goede nachtrust: de aanwezigheid van zijn eigen afgelegen gebied voedt het vertrouwen van de hond in zichzelf. De eigenaren kiezen zachte hondenbedden en zijn gewend zich te laten leiden door de stijlkenmerken van het interieur en de uitstraling van het product, maar deze benadering is fundamenteel onjuist - in de eerste plaats moeten ze het viervoeters familielid behagen.

Dierenartsen noemen 3 sleutelfactoren die de relevantie en het gemak van producten in elk geval bepalen.

afmeting

Je moet het model niet "voor groei" nemen, omdat je gelooft dat de bedden voor grote honden net zo groot mogelijk moeten zijn. In feite is het voldoende om 15 cm toe te voegen aan de grootte van het huisdier - dit zijn de optimale parameters van het verbeterde strooisel. Bedden voor honden van kleine rassen moeten zeer compact zijn, te ruime "grond" zal het dier eenvoudig afschrikken, het huisdier zal er niet op slapen.

In de meeste dierenwinkels kun je de volgende namen vinden:

  • ligstoelen, omlijst door de zijkanten - ze worden vaak gekocht, als er nakomelingen worden verwacht, of als er oudere huisdieren in het huis wonen;
  • afgeronde rieten manden met een zachte pad aan de binnenkant - dit is een comfortabele slaapplaats en een beschermd gebied voor miniatuurrotsen;
  • matrassen - de meest voorkomende bedden voor grote honden die open ruimte nodig hebben, de voorkeur geven aan ontspannen, hun benen strekken;
  • vouwmodellen zien eruit als hoofdbedden, ze zullen een beroep doen op eigenzinnige huisdieren.

Praktische plastic variaties nemen een speciale plaats in: ze zijn slijtvast, ze nemen eventuele manipulaties van het huisdier weg, ze zijn gemakkelijk te wassen, maar het is moeilijk om ze comfortabel te noemen, hier is in elk geval zacht beddengoed nodig.

Het bed voor middelgrote honden of grote honden moet zeer comfortabel zijn, anders zal het huisdier, helemaal niet beschaamd, de hoofdzetel bezetten. Vertegenwoordigers van grote rassen geven de voorkeur aan hun eigen meubels op de verhoging: ze voelen zich als familieleden als ze niet direct op de grond slapen.

Dit segment van huisdierproducten onderscheidt zich door hoge prijzen, en als de fabrieksmethode niet het belangrijkste selectiecriterium is, komt de vraag naar hoe u een hondenbed met uw eigen handen maakt op de voorgrond.

Bekijk de video: Kijk hoe blij kitten Malibu met haar kattentipi is (Juli- 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send