Thuis en stijl

Voorste thermopanellen: hoofdsoorten (20 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Exterieur decoratie van het huis is een belangrijke fase van constructie of reparatie, moderne materialen en technologieën laten parallel aan kwalitatief warm het gebouw. Geventileerde gevels zijn wijdverspreid, maar vinyl opruimen, porselein steengoed en verschillende paneelmaterialen die worden gebruikt voor decoratie zijn verre van geschikt voor alle eigenaren van onroerend goed.


fasadnie-termopaneli-osnovnie-vidi-20-foto


fasadnie-termopaneli-osnovnie-vidi-20-foto-2

Hoogwaardige gevelstenen of sierpleister met marmeren spanen geven een monumentaliteit aan elk gebouw. Tweelaags en drielaags systemen die deze materialen gebruiken, onderscheiden zich door de complexiteit van de installatie en de hoge prijs, langdurig uitgevoerde werkzaamheden. Dit was de reden voor de opkomst van een dergelijk origineel materiaal als gevel-thermopanelen voor buitenafwerkingen op basis van polyurethaanschuim en polystyreenschuim.

In West-Europa is klinkersteen het belangrijkste materiaal voor het bekleden van gevels van gebouwen. De huizen zijn meer dan 200 jaar oud en vereisen geen reparaties vanwege de uitstekende klinkerprestaties. Het heeft een hoge sterkte, is bestand tegen extreme temperaturen en strenge vorst, het neemt geen water of motorolie op. Het enige nadeel voor de huishoudelijke consument is de hoge prijs van klinkerstenen, die worden geproduceerd met behulp van speciale soorten klei en hoge temperatuur stooktechnologie. Een goed alternatief voor dit afwerkingsmateriaal was een tegel met een klinker erop. Het heeft een meer betaalbare prijs, maar het uiterlijk verschilt niet van de baksteen.


fasadnie-termopaneli-osnovnie-vidi-20-foto-5


fasadnie-termopaneli-osnovnie-vidi-20-foto-6

Het enige probleem is de relatief moeilijke installatie van tegels - vereist een gladde basis, speciale lijm, hooggeschoolde vakman. Al deze nuances werden geëlimineerd door het ontwikkelen van gevelpanelen voor bakstenen op basis van klinkertegels. Hun productie is niet moeilijk: in speciale vormen worden tegels opgemaakt, de gevormde naden worden gevuld met kwartszand, en alles wordt gegoten met polyurethaanschuim. Deze isolatie heeft een lage warmtegeleidingscoëfficiënt, waardoor de dikte van het paneel zelden groter is dan 40-60 mm.

Thermopanelen voor bakstenen hebben een oppervlakte van ongeveer 0,5 vierkante meter, dit vergemakkelijkt de installatie en het transport van gevelmateriaal. Bij de vervaardiging van gebruikte klinkertegels van toonaangevende Duitse, Poolse en binnenlandse fabrikanten. Hiermee kunt u het materiaal kiezen dat het best voldoet aan de eisen van ontwerpers en het budget dat door het gevelwerk wordt geproduceerd.


fasadnie-termopaneli-osnovnie-vidi-20-foto-9


fasadnie-termopaneli-osnovnie-vidi-20-foto-10

De nadelen van het afwerken van gevel-thermopanelen zijn de hoge kosten van het materiaal. Aan de andere kant, om ze te vergelijken met gevelbekleding of plastic panelen, is decoratieve pleister gewoonweg onethisch! De concurrenten van de frontplaten met klinkertegels zijn klinkerstenen, natuursteen, hoogwaardige keramische stenen. Hun kosten zijn veel hoger, en voor het uitvoeren van tegenover elkaar gelegen werken is het noodzakelijk om zeer bekwame vakmensen uit te nodigen. De kosten van hun diensten kunnen de kosten van voering van thermopanellen meerdere malen overschrijden.

Brick is een klassiek afwerkingsmateriaal van de gevels van gebouwen met verschillende doeleinden. Hij heeft niet alleen fans, maar ook tegenstanders - sommigen dromen ervan om het huis te fineren met sierpleister onder steen of hout, anderen met marmer of travertijn. Het werken met deze materialen is complex, het vereist een zorgvuldige voorbereiding van oppervlakken, professionele vaardigheden en veel ervaring. Compromis kan dienen als een gevel-thermopanel met marmerchips op basis van polystyreenschuim.


fasadnie-termopaneli-osnovnie-vidi-20-foto-12


fasadnie-termopaneli-osnovnie-vidi-20-foto-13

Dit frontmateriaal is een basis van stijve isolatie, aan de voorzijde waarvan marmer kruimel wordt aangebracht. Het kan elke textuur hebben, bijvoorbeeld, thermopanels onder een boom zijn erg populair.

De panelen zijn verbonden met het kasteel, dus er zijn geen koude bruggen. Het oppervlak wordt beschermd door polymere verbindingen tegen verstrooiing, burn-out en negatieve klimatologische factoren.

De panelen worden met behulp van goedkope lijmen aan de wanden van het huis bevestigd, dit vereist geen hooggekwalificeerde vakmensen. Aan de buitenkant van het huis met de hulp van dit materiaal duurt 2-3 dagen. Een van de andere voordelen van thermische panelen met marmeren chips die de moeite waard zijn om te benadrukken:

  • breed kleurengamma;
  • hoge warmte- en geluidsisolatie-eigenschappen;
  • minimale belasting van de fundering van het gebouw en dragende wanden;
  • het verminderen van de kosten van isolatie en huisdecoratie.

Thermopanelen kunnen worden gebruikt voor het bekleden van wanden van baksteen, gasbeton, schuimbeton, hout, betonnen panelen. Ze hebben een betaalbare prijs, vereisen geen hoge kosten tijdens transport en opslag.


fasadnie-termopaneli-osnovnie-vidi-20-foto-14


fasadnie-termopaneli-osnovnie-vidi-20-foto-15

Toepassingsgebied van thermopanels

Alle soorten thermopanellen worden gebruikt voor hoogwaardige gevels. De aanwezigheid van extra en hoekige elementen stelt u in staat projecten van elke complexiteit effectief te voltooien. Waar zijn relevante gevels voor gips of baksteen? Het kunnen particuliere huisjes, landhuizen, herenhuizen en gemeentelijke hoogbouw zijn. Ze zijn bekleed met thermopanellen en onderscheiden zich tegen de algemene achtergrond, niet alleen door hun uiterlijk, maar ook door hun thermische prestaties en, als gevolg daarvan, een hoog comfort.


fasadnie-termopaneli-osnovnie-vidi-20-foto-16


fasadnie-termopaneli-osnovnie-vidi-20-foto-17

Door de hoge kwaliteit van coating en duurzaamheid zijn thermopanels het beste materiaal voor het afwerken van de gevels van winkels, winkelcentra, sportcomplexen, zakelijke centra, administratieve en kantoorgebouwen. De milieuvriendelijkheid van dit product maakt het mogelijk om te worden gebruikt in de buitenwijken van de bouw: in de bouw van vakantiehuizen, medische en voorschoolse instellingen. Thermografisch commercieel onroerend goed zal de aandacht van potentiële klanten trekken. Gevelmateriaal zal de nodige respect en degelijkheid bieden die door zakenpartners zal worden gewaardeerd.


fasadnie-termopaneli-osnovnie-vidi-20-foto-18


fasadnie-termopaneli-osnovnie-vidi-20-foto-19

Tijdens de bekleding van de thermopanellen worden geen metalen profielen gebruikt - het aantal bevestigingsmiddelen is minimaal. Hierdoor kunt u zich ontdoen van koude bruggen, waardoor het materiaal de beste keuze is bij het uitvoeren van projecten voor weatherization van oude gebouwen. Bij het ontwerp van de panelen zelf is er ook geen metaal, dat hun gewicht vermindert en de warmtegeleidingscoëfficiënt verbetert.

Pin
Send
Share
Send
Send