Thuis en stijl

Een boeket speelgoed - een ontroerend geschenk en een pluche teken van aandacht (20 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Bijna elke keer kost het kiezen van een boeket veel tijd en neemt het een bepaalde hoeveelheid zenuwen op, omdat je het vaak moeilijk vindt om van het aandachtsteken af ​​te komen dat je haastig bij een bloemenwinkel hebt gekocht. Vandaag kunt u echter een creatief geschenk maken dat het imago van een boeket behoudt, maar dat vol zit met verrassingen: snoepgekleurde bloemen en beertje-knoppen. Het is niet moeilijk om zo'n bos speelgoed met je eigen handen te verzamelen, en je kunt er zeker van zijn dat zo'n geschenk bewondering en een storm van vreugdevolle emoties zal veroorzaken.


buket-iz-igrushek-trogatelnij-podarok-i-plyushevij-znak-vnimaniya-20-foto


buket-iz-igrushek-trogatelnij-podarok-i-plyushevij-znak-vnimaniya-20-foto-2

Hoe maak je een boeket speelgoed?

Dankzij eenvoudige en eenvoudige acties om een ​​boeket te verzamelen is niet moeilijk voor beginnende vrouwen.

Materialen en hulpmiddelen

Voor het geschenk heb je de volgende elementen nodig:

 • zacht speelgoed;
 • houten spiesen of floristische draad;
 • schuim voor de basis en smalle band;
 • veelkleurig golfpapier en organza / mesh voor boeketten;
 • plastic buis voor de handgreep;
 • lint voor het decoreren van boeketten of afwerkingslint;
 • decor (ballen, kralen, strikken, harten);
 • snoepjes (in de vorm van "Truffel").

Van de gereedschappen zal nuttig zijn: schaar, lijmpistool, nietmachine, tangen.


buket-iz-igrushek-trogatelnij-podarok-i-plyushevij-znak-vnimaniya-20-foto-5


buket-iz-igrushek-trogatelnij-podarok-i-plyushevij-znak-vnimaniya-20-foto-6

De basis voorbereiden voor de vorming van een pluche compositie. Een stuk in de vorm van een afgeknotte kegel wordt gesneden uit een stuk schuim. De afmetingen van de basissen worden bepaald op basis van het aantal speelgoed en de dikte van het handvat. De hoogte van de basis is 7-8 cm. In een kleinere basis, is een kleine depressie zorgvuldig gemaakt, die wordt behandeld met hete lijm. De plastic buis is erin geplaatst.


buket-iz-igrushek-trogatelnij-podarok-i-plyushevij-znak-vnimaniya-20-foto-9


buket-iz-igrushek-trogatelnij-podarok-i-plyushevij-znak-vnimaniya-20-foto-10

In kindergeschenken is het passend om een ​​heerlijke inrichting te gebruiken - snoep. De spies met een druppel lijm wordt in de basis van de staartwikkel gestoken, die rond een stok is gewikkeld. Voor extra bevestiging kun je dit snoeppapiertje omwikkelen met plakband. Alle snoepjes worden op dezelfde manier bevestigd.

Uitstekend materiaal voor het decoreren van boeketten van snoep - stukjes golfpapier. Voor decoratie is één lange zijde van een rechthoekig blad enigszins uitgerekt, waardoor een kleine golvende rand ontstaat. Snoep gewikkeld in papier (golvende rand wordt bovenaan geplaatst), die op tape wordt bevestigd met een spies. Voor decoratief volume wordt het papier enigszins uitgerekt rond de snoepjes. Om elegante snoepbloemen te krijgen, is het beter om eerst een proefmonster te maken.

Een interessant idee om snoep te versieren is ze in een kring van organza te verpakken. En het snoepje ziet er elegant uit, waarop de stof wordt bevestigd met een smal lint dat met een strik is verbonden.


buket-iz-igrushek-trogatelnij-podarok-i-plyushevij-znak-vnimaniya-20-foto-11


buket-iz-igrushek-trogatelnij-podarok-i-plyushevij-znak-vnimaniya-20-foto-12

Goed idee voor het maken van decoratieve elementen - kralen / strikken op een draad. Een bruidsboeket met zacht speelgoed siert parelparels en satijnen strikken prachtig.

De meest creatieve fase van het maken van een boeket zacht speelgoed is de verzameling van alle elementen. Ten eerste zijn speelgoed "zittend". Plaats vervolgens het snoep gelijkmatig. De laatste hand aan de compositie zal kralen, bogen, in willekeurige volgorde worden vastgelegd.


buket-iz-igrushek-trogatelnij-podarok-i-plyushevij-znak-vnimaniya-20-foto-13


buket-iz-igrushek-trogatelnij-podarok-i-plyushevij-znak-vnimaniya-20-foto-14


buket-iz-igrushek-trogatelnij-podarok-i-plyushevij-znak-vnimaniya-20-foto-15

Spectaculaire verpakkingen helpen om het schuim te verbergen en het accessoire een afgewerkte en luxueuze uitstraling te geven. Om dit te doen, het handvat en de basis van het boeket van snoep gewikkeld met golfpapier. De laatste fase van het decor is het ontwerp van de hele compositie met een dubbel organza / bloemennet en de bevestiging ervan met een nietje. De basis van het handvat is gebonden in de vorm van een strik met een vlecht of florale tape.


buket-iz-igrushek-trogatelnij-podarok-i-plyushevij-znak-vnimaniya-20-foto-16


buket-iz-igrushek-trogatelnij-podarok-i-plyushevij-znak-vnimaniya-20-foto-17

Er zijn veel opties voor pluche bloemstukken. Om het bruidsboeket te vergemakkelijken, worden kunstbloemen in plaats van snoep gebruikt als decoratieve details. Desgewenst kunt u experimenteren met de grootte en het soort speelgoed door nieuwe figuurelementen aan de compositie toe te voegen (in de vorm van kegeltjes). Het stapsgewijze proces van het samenstellen van een geschenk blijft ongeveer hetzelfde.


buket-iz-igrushek-trogatelnij-podarok-i-plyushevij-znak-vnimaniya-20-foto-18


buket-iz-igrushek-trogatelnij-podarok-i-plyushevij-znak-vnimaniya-20-foto-19

Algemene wensen om een ​​boeket te maken

Om een ​​bruidsboeket van speelgoed of een cadeau voor een meisje te maken, hoeft u geen speciale technieken te leren. Mooi en delicaat accessoire zal blijken, als je de niet-lastige regels volgt:

 • Alle details van het boeket (vooral voor de bruiloft) moeten veilig worden vastgelegd. In geen geval worden er vrije openingen gelaten tussen de elementen van het accessoire. Prachtige manier om de ruimte te vullen - gebruik elegante bloemen van organza / mesh;
 • snoep en wikkels worden niet doorboord;
 • Het bruidsboeket is gemaakt in zachte pastelkleuren. De uitzondering is de liefde van de bruid voor heldere, elegante composities, dan kunt u veilig contrasterende kleuren gebruiken (wit-rood, geel-groen).

Als je een boeket zacht speelgoed met je eigen handen maakt, zal hij zeker een stukje van de stemming van zijn maker redden en zal hij nog lang herinnerd worden.

Pin
Send
Share
Send
Send