Thuis en stijl

Decoratief touw in het interieur: een overzicht van originele oplossingen (21 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


De grenzeloze decoratieve mogelijkheden die de touwen en touwen in het interieur bezitten, stellen ons in staat ze zowel als een passende toevoeging als een volwaardige functionele component te gebruiken. In het bijzonder kan de ontwerptechniek worden toegepast bij het aanbrengen van gordijnen, het vervangen van de deurklinken en leuningen, om originele armaturen te creëren, waardoor de ruimte een speciale zomerse sfeer krijgt. Ongebruikelijke elementen kunnen één seizoen worden geïntroduceerd, maar worden vaak gebruikt in de vorm van stationaire huisdecoraties.


dekorativnij-kanat-v-interere-obzor-originalnih-reshenij-21-foto


dekorativnij-kanat-v-interere-obzor-originalnih-reshenij-21-foto-2

Toegangsmogelijkheden in trappen

Het decoratieve touw met een gemiddelde diameter kan worden gebruikt voor het inpakken van de reling - dit is een tijdelijk frame voor de leuningen, die gemakkelijk kunnen worden gedemonteerd aan het einde van de zomermaanden.


dekorativnij-kanat-v-interere-obzor-originalnih-reshenij-21-foto-5


dekorativnij-kanat-v-interere-obzor-originalnih-reshenij-21-foto-6

Hier is de moeilijkste procedure om het touw op de reling te bevestigen - het zal afglijden. Het gebruik van lijm is acceptabel, maar als de toevoeging in de binnenhuisdecoratie tijdelijk is, moet u onmiddellijk een hulpmiddel aanschaffen voor het voorzichtig verwijderen van de resten.

Decoratief jutetouw kan dienen als een onafhankelijke leuning, het zal het huis dat zich bij het reservoir bevindt versieren. Als u de stijve balustrades vervangt door een spankoord, kunt u het ontwerp van de trap visueel vergemakkelijken; het succes van de innovatie hangt grotendeels af van hoe goed de ringen en bevestigingsmiddelen zijn gekozen. Om geïmproviseerd snoer niet door te buigen, is het raadzaam om meerdere grote knooppunten te plaatsen.


dekorativnij-kanat-v-interere-obzor-originalnih-reshenij-21-foto-9


dekorativnij-kanat-v-interere-obzor-originalnih-reshenij-21-foto-10


dekorativnij-kanat-v-interere-obzor-originalnih-reshenij-21-foto-11

Voorzien van decoratieve gordijnen

Liefhebbers van mariene atmosfeer zullen graag een gestileerde oplossing willen: in een witgeschilderde kamer kunt u gordijnen van dezelfde kleur ophangen. Het hoogtepunt hier is het decor met touwen en touwen: gebruik ze in plaats van de gebruikelijke doorvoertouwen, lussen, ringen, trekkoorden, linten en stropdassen. Gordijnen, opgehangen met het gebruik van een ring in een ring, worden stevig aan de kroonlijst bevestigd, deze methode is erg populair bij het ontwerpen van mediterrane interieurs.


dekorativnij-kanat-v-interere-obzor-originalnih-reshenij-21-foto-12


dekorativnij-kanat-v-interere-obzor-originalnih-reshenij-21-foto-13

Ook belangrijk is het feit dat hier het touw voor decoratieve passementen zeer geschikt is: met zijn hulp kunt u de lengte van de gordijnen aanpassen, eventueel verlengen en inkorten.

Een andere succesvolle optie is het maken van kopspijkers voor gordijnen van koorden met een grote diameter.

Degenen die speciale aandacht besteden aan kleinigheden moeten praktische en tegelijkertijd ongebruikelijke technieken aannemen - gebruik decoratief touw in het interieur als meubelaccessoires.

Je kunt een smal afwerkmateriaal vinden en het nieuwe handvatten voor het dressoir maken door twee stukken in het midden te binden, zodat het handiger is om ze vast te houden. Als u niet weet hoe u moet repareren, boor dan gaten in de dozen en plaats de lege plekken erin. Om problemen bij het openen te voorkomen, moet u zwakke lussen vormen, dat wil zeggen dat er een aanzienlijke opening tussen de gevel en de gevel overblijft.

Versieren kan met het kind: om interessante platen te maken, in dit geval zal het touw in het interieur ook als verbindingselement dienen. In hout moet je gaten met de juiste diameter vormen, er kabels in steken en decoratieve knopen helpen de planken op het juiste niveau te maken. Een onstabiele structuur wordt gevormd, daarom:

  • Alleen onbreekbare items met een laag gewicht kunnen erop worden geplaatst;
  • voor het bevestigen van een product met meerdere niveaus aan de muur, moet u schroeven van groot kaliber gebruiken;
  • Het is raadzaam om planken zo hoog op te hangen dat het kind, zonder op de stoel te gaan staan, deze voor het beoogde doel kan gebruiken.

Een touw voor decoratie kan dienen als basis voor de vervaardiging van de deurstop. Om dit te doen, volstaat het om een ​​dikke bundel te nemen en de beroemde "aap vuist" knoop eruit te binden. Het afgewerkte element kan met behulp van de meegeleverde scharnieren aan het handvat worden gehangen of op de vloer bij de deur worden bevestigd.


dekorativnij-kanat-v-interere-obzor-originalnih-reshenij-21-foto-17


dekorativnij-kanat-v-interere-obzor-originalnih-reshenij-21-foto-18


dekorativnij-kanat-v-interere-obzor-originalnih-reshenij-21-foto-19

Het decoratieve potentieel van verschillende touwen, touwen en twijgen is niet beperkt tot de gegeven voorbeelden: met de juiste vaardigheden kunnen ze met succes in alle kamers in verschillende vormen worden geïntroduceerd. Sommige ervan vormen bijvoorbeeld vaak unieke wandcomposities, gebruikt als accessoires voor exclusieve verlichtingsapparatuur (om het effect te creëren van het ophangen van de gloeilampen en het verfraaien van kroonluchters, staande lampen). Niet minder populair is het decor van de flessen, de buitenste, wanneer de container is omwikkeld met touw en de binnenzijde, wanneer de touwen van verschillende dikte zichtbaar zijn vanwege het glas. Maar we moeten niet vergeten dat dergelijke toevoegingen alleen van toepassing zijn in het interieur van de maritieme stijl.


dekorativnij-kanat-v-interere-obzor-originalnih-reshenij-21-foto-20


dekorativnij-kanat-v-interere-obzor-originalnih-reshenij-21-foto-21

Pin
Send
Share
Send
Send