Thuis en stijl

Kruk in het interieur: universeel gemak (27 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


De ontlasting is een zeer handige en veelzijdige meubelmodule die tegelijkertijd origineel en functioneel kan zijn. Huiskrukken zijn praktisch, ze kunnen elke stijl en een perfecte esthetische look aannemen. Speciale vraag naar ontlasting in het pand van een klein gebied. Soorten ontlasting kunnen oneindig verschillend zijn, alleen beperkt door de verbeeldingskracht van ontwerpers.


taburet-v-interere-universalnoe-udobstvo-27-foto


taburet-v-interere-universalnoe-udobstvo-27-foto-2

Kruk en zijn voordelen boven de stoelen

De ontlasting werd beschouwd als een verouderd element van het interieur, maar tevergeefs. Ontwerpgedachte liet hem niet overboord, de originele ontlasting werd opnieuw modieus. De ontlasting is volledig in overeenstemming met de moderne levensstijl, waar niet alleen zielige fundamentele aard en grote afmetingen belangrijk zijn, zoals elegantie, gebrek aan volume, mobiliteit en veelzijdigheid. Verschillende modellen van ontlasting passen gemakkelijk in elke stijl van het appartement en huis, u hoeft alleen uw eigen stijl te kiezen.


taburet-v-interere-universalnoe-udobstvo-27-foto-5


taburet-v-interere-universalnoe-udobstvo-27-foto-6

De ontlasting is divers

Alle krukken die meubelwinkels aanbieden, onderscheiden zich door hun specificiteit, verschillende materialen van de hoogste kwaliteit waaruit ze zijn gemaakt.

hout

De ontwerpen en kleuren, stijlen en ergonomie van de ontlasting zijn eindeloos. Maar de keuze blijft altijd achter op de kracht van hoogwaardig natuurlijk hout. Zelfs de nieuwste trends met betrekking tot het experiment, spreken over de constantheid van de smaak van de consument, ten opzichte van de ontlasting gemaakt van hout. Handig product voor eettafels, keuken gezellige bijeenkomsten voor landhuizen, veranda's en landgoederen.


taburet-v-interere-universalnoe-udobstvo-27-foto-10


taburet-v-interere-universalnoe-udobstvo-27-foto-11

Plastic stoelen hebben nadelen:

 • kwetsbaarheid;
 • Overmatig populariteit;
 • Licht uithoudingsvermogen.

Er zijn variaties op plastic ontlasting die een ongewoon uiterlijk hebben, de kwaliteit van het materiaal is veel hoger, maar dit heeft ook invloed op de kosten van het product. Verrassend aantrekkelijke kruk gemaakt van transparant plastic.


taburet-v-interere-universalnoe-udobstvo-27-foto-12


taburet-v-interere-universalnoe-udobstvo-27-foto-13


taburet-v-interere-universalnoe-udobstvo-27-foto.jpeg">

metaal

Ze is ook een uitkomst voor de datsja of voor het huis - een metalen krukje. Het combineren van een dergelijke stoelgang kan in het interieur van hightech of minimalisme zijn. De stoelen met metalen onderdelen zijn niet bang voor ladingen, zijn mechanisch stabieler, duurzamer en betrouwbaarder. De minus kan vaak een zwaar gewicht van het product zijn. Vouwkrukken voor de keuken van lichtmetaal of metalen frame zijn de beste keuze voor studio-appartementen en kleine keukens. De smeedijzeren kruk ziet er geweldig uit, hij kan bijzonder dure interieurs decoreren en het hoogtepunt worden van een meer bescheiden omgeving.


taburet-v-interere-universalnoe-udobstvo-27-foto-15


taburet-v-interere-universalnoe-udobstvo-27-foto-16

spaanplaat

In de regel zijn ontlasting van spaanplaat de meest voordelige optie. Ze kunnen worden gemaakt van de overblijfselen van materialen in een meubelmakerij. Deze stoel is samengesteld uit slechts vier delen, hij is comfortabel, onpretentieus, kan in elke kleur worden gedecoreerd en is uitgerust met een zachte zitting. In deze kruk kunt u een doos met accessoires of kinderspeelgoed organiseren. Een kruk met een zachte zitting, samengesteld uit spaanplaat - de meest populaire keukenkruk.


taburet-v-interere-universalnoe-udobstvo-27-foto-17


taburet-v-interere-universalnoe-udobstvo-27-foto-2.jpeg">

combi

Gecombineerde materialen voor ontlasting - de meest populaire oplossing. Een voorbeeld van een kruk met metalen poten die verchroomd zijn voor meer esthetiek en een zachte zitting. Voor krukken met verchroomde poten en barkrukken, worden lederen stoelen gebruikt van kunstleer of eco-leer. Hun stoelen kunnen zowel zacht als kunststof of houten zijn. Deze krukken zijn zeer comfortabel voor de gang, keuken, bijkeuken. Aan de aangename en mooie top is een voetsteun bevestigd, die een dubbele functie heeft - comfortabel zitcomfort en een grotere structurele sterkte. Vouwkrukken combineren ook verschillende materialen.


taburet-v-interere-universalnoe-udobstvo-27-foto-18


taburet-v-interere-universalnoe-udobstvo-27-foto-19

Naast het bovenstaande vindt u krukken van leer, bont, wol, bamboe, kurk, teenwilgen, enzovoort.

Volgens de functionele waarde zijn de ontlasting onderverdeeld in:

 • keuken;
 • toerist;
 • muziek;
 • Special.


taburet-v-interere-universalnoe-udobstvo-27-foto-20


taburet-v-interere-universalnoe-udobstvo-27-foto-21


taburet-v-interere-universalnoe-udobstvo-27-foto-22

Voorbeelden van ontlasting in het interieur

Voordat je het idee van ontlasting afwijst en banale stoelen koopt, weeg je het idee zorgvuldig en probeer je te ontdoen van de stereotiepe weergave van dit meubelstuk. Je wordt geholpen door een lijst met ideeën over de inrichting en de plaats van de ontlasting erin.

 • Bedek de ontlasting. Een oude en favoriete kruk zal veranderen als je hem in stof of bont kleedt. Het voordeel van deze methode is dat de case gemakkelijk verandert en wordt gewist. Het is mogelijk om een ​​stijl na te bootsen en de stof succesvol te selecteren
 • Hoge stoelgang. Je kunt een kleine bar in je huis maken door een hoge bar te bouwen, barkrukken te vervangen en deze locatie uit te rusten met een biervat. Barkrukken zijn veel hoger dan normaal. Ze moeten een dwarsbalk hebben, waar het handig is om te rusten met hun voeten. Een kruk met een rug op hoge benen komt volledig overeen met de stijl van de staven.
 • Designer-krukjes voor de gang die de aandacht van elke gast zullen trekken en door hen zullen worden herinnerd.
 • Een zwarte kruk in een witte slaapkamer zal de atmosfeer mysterieus maken, net als in een foto van een tijdschrift of een populair publiek op internet. Een zwarte kruk kan dienen als nachtkastje. Zwart-witte kleuren, hun combinaties in elke verhouding - een win-win.
 • Krukken in krukstijl moeten een patina van de industrie geven, aangezien de loftstijl de motieven van fabrieken, magazijnen, fabrieken impliceert: kale bakstenen muren, minder comfort, kettingen, metalen ventilatie, een scherp contrast van licht en schaduw.
 • Kruktransformator, die een ladder kan worden. Deze functies zijn waardevol voor de werkplaats, garage, keuken. Vereisten voor dit element van de situatie - betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dit zijn vouwende houten transformatoren of op een metalen frame.
 • Een kleine kruk, ingericht in heldere kleuren - een geweldige hulp voor een klein kind. Hij zal hem nodig hebben voor de gang, om schoenen aan te doen bij de ingang, maar ook in de kinderkamer. Een ronde kleine kruk zal interessant zijn in het ontwerp van een lieveheersbeestje of een vertegenwoordiger van de plantenwereld.

De vorm van dit meubel ondergaat een constante transformatie. Krukken met onregelmatige vormen werden in de mode: ovaal, kubisch, bolvormig, driehoekig. Er zijn modellen op wielen die gemakkelijk te verplaatsen zijn. Zelfs kinderen kunnen gemakkelijk en met gemak omgaan met wielen.


taburet-v-interere-universalnoe-udobstvo-27-foto-3.jpeg">


taburet-v-interere-universalnoe-udobstvo-27-foto-23


taburet-v-interere-universalnoe-udobstvo-27-foto-24

Pin
Send
Share
Send
Send