Thuis en stijl

3D-gordijnen: een unieke inrichting van een modern interieur (20 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Het is onwaarschijnlijk dat je vandaag verrast kunt worden door de aanwezigheid in het appartement van slimme apparaten, trendy meubels en ontwerpreparaties - iedereen wil maximaal in zijn huis investeren om het comfortabel en mooi te maken. Verfijnde gordijnen met een 3D-effect van de aanwezigheid of de uitbreiding van de ruimte zijn misschien wel de meest indrukwekkende elementen in textieldecor.


3d-90


3d-91

3D-gordijnen, als een foto van een bekwame tovenaar, zijn ontworpen om esthetisch plezier te leveren aan de eigenaars en gasten van het huis, terwijl ze tegelijkertijd volledig reageren op hun functionele doel: de kamer beschermen tegen fel zonlicht en comfort creëren, om te verbergen wat er in de kamer gebeurt tegen nieuwsgierige blikken.

De gordijnen van 3D verschillen van de gebruikelijke analogen in uiterlijk en productietechnologie. Het beeld gemaakt door een professionele fotokunstenaar met een driedimensionaal effect wordt met behulp van speciale apparatuur (thermische bank) overgebracht op een doek en erop bevestigd. De eigenschappen van de stof van deze behandeling veranderen niet, dus u kunt dergelijke gordijnen zowel in het dagelijks leven als gewone gordijnen gebruiken.

Verschillende materialen kunnen als basis worden gekozen: satijn, chiffon, gabardine, satijn; synthetisch - viscose of polyester, verduistering (meerlaagse stof die de zonnestralen niet laat stralen).


3d-94


3d-95

Hun selectie wordt uitgevoerd afhankelijk van in welke kamer ramen met gordijnen moeten worden uitgegeven. Dus, kijkend naar de gordijnen voor de keuken of kinderkamer, is het beter om te kiezen voor lichte chiffon of vloeiend satijn, en verduisteringsgordijnen zijn optimaal voor de slaapkamer of het kantoor. Voor kamers met een hoge luchtvochtigheid (badkamer, keuken) passen stoffen die niet bang zijn voor water en dampen - vinyl of polyester.


3d-5.jpeg">


3d-97

Selecteer afbeeldingen voor verschillende kamers

Dus, na te hebben besloten over de stoffen basis en het soort gordijnen, kunt u overgaan tot de keuze van 3D-afbeeldingen. Het hangt van verschillende parameters af:

  • doel van de kamer;
  • de grootte van de kamer;
  • algemene interieuroplossing.

Driedimensionaal tekenen op gordijnen moet in de eerste plaats in harmonie zijn met de ruimte, op de ramen waarvan het is bedoeld om ze op te hangen.

Zoals elk ander textiel, hebben 3D-gordijnen zorg nodig. Bij langdurig gebruik vervuilen ze, verzamelen ze straatstof en is wassen onmisbaar.

Pin
Send
Share
Send
Send