Thuis en stijl

Stijlvolle slaapkamer set: kenmerken naar keuze (24 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


De centrale plaats in de slaapkamerinrichting is zeker bezet door een bed - een plaats van rust en slaap. Bovendien, bij het creëren van een rustige, comfortabele en ontspannen sfeer, zijn het interieur van de kamer, het decoratieve ontwerp en de inrichting erbij betrokken. Om de selectie van geschikte meubels te vereenvoudigen, produceren fabrikanten prachtige sets slaapkamers, waaronder een bed, nachtkastjes, een kledingkast, een ladekast en andere soorten meubels.


stilnij-spalnij-garnitur-osobennosti-vibora-24-foto.jpeg">


stilnij-spalnij-garnitur-osobennosti-vibora-24-foto

Om zich niet te vergissen bij het opstellen van een set, laten ze zich leiden door de volgende parameters: afmetingen en het aantal benodigde meubelstukken, het materiaal waaruit het meubilair is gemaakt, de persoonlijke voorkeuren van de appartementeigenaren in stijl en kleur, grootte, slaapkamerindeling.

De ruime kamer kan zonder problemen worden geregeld. Dromen is nodig met kleine slaapkamers. De basisregel bij de keuze van meubels - respect voor de verhoudingen tussen de grootte van objecten en kamers. De beste manier om een ​​harmonieuze ruimte te creëren, zijn modulaire slaapvertrekken. Omdat het belangrijkste voordeel van het systeem de mogelijkheid is om geschikte items uit verschillende sets meubilair te selecteren.


stilnij-spalnij-garnitur-osobennosti-vibora-24-foto-4


stilnij-spalnij-garnitur-osobennosti-vibora-24-foto-5

Bij het plaatsen van een kleine ruimte moeten alle elementen van het decor de ruimte visueel uitzetten en werken om comfort te creëren.

Let op de headset met glanzende gevels (bijna spiegel) die een hoge reflectiviteit hebben en daarom de ruimte visueel vergroten.


stilnij-spalnij-garnitur-osobennosti-vibora-24-foto-8


stilnij-spalnij-garnitur-osobennosti-vibora-24-foto-9

De harmonieuze opstelling van elementen van het modulaire systeem in de slaapkamer wordt bepaald door de juiste plaatsing van individuele objecten ten opzichte van deur- en raamopeningen. Meubelslaapkamer set is wenselijk om in overeenstemming te brengen met de regels van de ergonomie:

  • voor gemakkelijke verplaatsing in de kamer, is het wenselijk dat aan elke zijde van het bed er minimaal 50 cm vrije ruimte is;
  • een groot gebied in de slaapkamer bezet het bed en daarom wordt het aanbevolen om het op het hoofdeinde tegen de muur te plaatsen;
  • het is onwenselijk om een ​​bed bij het raam te hebben, omdat dit de toegang tot de raamopening bemoeilijkt. Bovendien verhinderen tocht en koude lucht met open frames aangename rust;
  • de symmetrische opstelling van de nachtkastjes geeft het interieur een afgewerkte look, hoewel sommige ontwerpers de voorkeur geven aan de asymmetrische installatie van de elementen van de headset;
  • Hoekslaapkamersets zullen zeker worden uitgerust met een hoekkast, wat een uitstekende optie is om ruimte te besparen. Het is niet wenselijk om een ​​kast te installeren in de buurt van de muur waar zich een raam bevindt, omdat overdag de interne inhoud niet voldoende wordt verlicht door natuurlijk licht. Het is beter om een ​​kast tegen de muur / zijkant van het raam te plaatsen.

Een juiste opstelling van meubels in de kamer creëert een gevoel van vrije ruimte. Om van de slaapkamer een echte plaats van rust en ontspanning te maken, moet u ook de kleurenpaletten kiezen van meubilair en afwerkingen die aangenaam zijn voor het oog en een aanvulling op het ontwerp vormen.


stilnij-spalnij-garnitur-osobennosti-vibora-24-foto-10


stilnij-spalnij-garnitur-osobennosti-vibora-24-foto-11

Hoe slaapkamer sets geschikte tinten en materialen te kiezen?

Het is bekend dat kleur de stemming beïnvloedt, evenals de duur en het nut van slaap. De kleuren van de sets in de slaapkamer zijn zeer divers en belangrijk bij het creëren van een harmonieuze sfeer in de kamer. De meest slaperige kleuren hebben een lichte of grijsachtige slaapkamer. Het is opmerkelijk dat pastelkleuren ook visueel ruimte toevoegen aan kleine ruimtes.


stilnij-spalnij-garnitur-osobennosti-vibora-24-foto-12


stilnij-spalnij-garnitur-osobennosti-vibora-24-foto-2.jpeg">

Stijlvolle slaapkamer set is gekocht voor vele jaren. Sinds vandaag is het meubilair gemaakt van verschillende materialen, het is moeilijk om te zeggen wat de voorkeur heeft. De slaapset van een boom heeft de toegewijde rechters van klassiekers. En het is heel begrijpelijk, want het natuurlijke materiaal heeft een natuurlijke warmte, een uniek textuurpatroon, heeft een mooie uitstraling. Een belangrijk nadeel van meubels uit natuurlijke grondstoffen is de prijs.


stilnij-spalnij-garnitur-osobennosti-vibora-24-foto-15


stilnij-spalnij-garnitur-osobennosti-vibora-24-foto-16


stilnij-spalnij-garnitur-osobennosti-vibora-24-foto-17

Bedroom sets: hoe maak je een spectaculair kamerinterieur?

Het valt niet te ontkennen dat de inrichting van elke slaapkamer puur individueel is. Het hoofddoel van het slaapkamerontwerp is om een ​​harmonieuze ruimte te creëren die niet wordt overladen met meubilair. Een slaapkamer voor een kleine slaapkamer moet een vredige sfeer creëren. De fantasie van de ontwerpers is niet beperkt tot frames, dus het is gemakkelijk om verschillende richtingen in de kamer na te bootsen:

  • Paleis en verfijnde barokstijl maken actief gebruik van goud, koper en zilver. Walnut-gekleurde slaapkamersets benadrukken de weelde en luxe van het interieur. Het bed is gemaakt van prachtig hoofdeinde. Benodigde meubelstukken - een ladekast, een garderobe met twee vleugels, een kaptafel. De kleuren van de slaapkamer sets vallen meestal samen met de schaduw van de muren;
  • in een klassieke slaapkamer, is een groot aantal decoraties niet vereist en alle details zijn van dezelfde waarde. De slaapkamer-suite voor de slaapkamer is gekozen in heldere, rechte lijnen. Het kleurenschema voor de klassiekers is geselecteerd in zachte, lichte tinten: wit, beige, goud;
  • Een moderne slaapkamer suite is misschien wel de meest veelzijdige setting voor het versieren van een slaapkamer. Een onderscheidend kenmerk van de stijl is de afwezigheid van starre taboes. Meubels met spiegels dragen niet alleen bij aan de visuele uitbreiding van de ruimte, maar verhogen ook de functionaliteit van de omgeving. Het belangrijkste element van de slaapkamer is het bed en zij is het die het beeld en de sfeer van de kamer creëert. De slaapset uit het massief van een boom is gekozen uit eenvoudige vormen, zonder overtollige decoratieve elementen. Het ontwerp van de slaapkamersets en het gebruik van hout in de kamer zorgt voor een warme, rustige toon in de kamer;
  • Meubilair in Provençaalse stijl valt op door zijn eenvoud en functionaliteit. Slaapkamersets gemaakt van natuurlijk hout zijn eenvoudig, maar niet grof. Een enigszins verouderd uiterlijk geeft de sfeer een Franse kunststijl. Vanuit het kleurenpalet is het wenselijk om de voorkeur te geven aan slaapkamersets beige of om de natuurlijke kleur van hout te behouden. Perfect complementeren het interieur van de slaapkamer suite "Provence" met een ladekast;
  • Hightech-meubels passen organisch niet alleen in het interieur van kantoren, kantoren. Door de juiste meubelstukken te kiezen, zullen liefhebbers van strikte lijnen de eenvoud en functionaliteit van een dergelijk ontwerp in de slaapkamer waarderen. De witte slaapset onderscheidt zich door zijn originele uiterlijk en hoge kwaliteit. Het gebruik van het in een hightech-stijl benadrukt op een gunstige manier het zwart-witte kleurenbereik. Witte glans op de fronten van het meubilair zal dankzij het lichtspel ruimte aan de ruimte geven.

Voordat u een slaapkamer set kiest, is het raadzaam om het ontwerp van de kamer te bepalen, omdat de vele aanbiedingen van de meubelmarkt in staat zijn om eventuele grillen van kopers te vervullen. En de mogelijkheid om individuele elementen van modulaire systemen te verwerven, stelt u in staat om een ​​gezellige rustplaats uit te rusten, zelfs de eigenaren van bescheiden kamers.


stilnij-spalnij-garnitur-osobennosti-vibora-24-foto-18


stilnij-spalnij-garnitur-osobennosti-vibora-24-foto-19


stilnij-spalnij-garnitur-osobennosti-vibora-24-foto-20

Deskundigen zullen helpen bij het omgaan met problemen bij het kiezen van de reeks tinten van een slaapvertrek. Een professional zal een interieur creëren dat geschikt is voor specifieke eigenaren, dankzij de mogelijkheid om kleuren, vormen en verschillende stijlen te combineren.


stilnij-spalnij-garnitur-osobennosti-vibora-24-foto-21


stilnij-spalnij-garnitur-osobennosti-vibora-24-foto-3.jpeg">

Pin
Send
Share
Send
Send