Thuis en stijl

Wij maken onze eigen handen: ambachten van plastic flessen voor huisjes en huizen (23 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Op het eerste gezicht lijken plastic flessen een gewoon en onopvallend product. In elk huis of appartement hopen deze containers zich op in grote hoeveelheden. Tegenwoordig kan een groot aantal verschillende handwerken voor thuis, zomerhuis of tuin uit flessen worden gemaakt. Voor de vervaardiging van dergelijke producten van een persoon zijn geen speciale vaardigheden en mogelijkheden vereist. Gebruik makend van eenvoudige hulpmiddelen die beschikbaar zijn bij de hand in elk huis (mes, priem, draad, etc.). Het belangrijkste in deze kwestie is om verbeeldingskracht en vindingrijkheid te tonen.


izgotavlivaem-svoimi-rukami-podelki-iz-plastikovih-butilok-dlya-dachi-i-doma-23-foto


izgotavlivaem-svoimi-rukami-podelki-iz-plastikovih-butilok-dlya-dachi-i-doma-23-foto-2

Huidige opties voor handwerk uit de tuin en tuin

Het dacha-plot wordt niet alleen gebruikt voor het kweken van diverse gewassen, maar ook voor recreatie. Het is uitermate belangrijk dat de tijd doorgebracht in het huisje veel positieve emoties geeft. Ambachten gemaakt van plastic flessen voor de tuin is een geweldige oplossing. Het originele en prachtige landschap van een plattelandskavel kan worden gedaan met behulp van plastic flessen:

  • Spectaculaire prieel van een plastic fles. Hoe te doen? In dit geval heeft een plastic fles een decoratieve functie en dient deze als een bouwmateriaal. Om een ​​broeikas voor bloemen te bouwen, is het niet nodig om dure materialen te kopen. De fixatie van de flessen gebeurt op een decoratief of metalen frame, dat met de hand kan worden gemaakt. Bevestiging aan het frame is gemaakt op basis van het gebruik van een langwerpige draaddraad, die zich vasthecht aan het product in de gaten die erop zijn gemaakt.
  • Capaciteit voor het kweken van planten en bloemen of een vaas uit een plastic fles. Het is mogelijk om dergelijke capaciteit gemakkelijk en eenvoudig te maken. Het is nodig om de bovenkant van de container af te snijden en onderaan gaten te maken. U kunt een esthetische uitstraling van een container creëren door deze op een originele manier te verwijderen.
  • Ambachten landhuizen en tuinen met het oog op decoratie. Vanuit de fles kun je een groot aantal handwerken maken: dieren, planten, bloemen, geometrische vormen en nog veel meer. Dit kunnen rozen, kamilles, lelietje-van-dalen, katten, honden, krokodillen en meer zijn. Aangepaste ambachten maken gebruikte flessen van verschillende kleuren: wit, bruin, groen, enz.
  • Een plastic bloembed maken voor de tuin. Voor dit doel worden flessen geselecteerd die dezelfde kleur, vorm en grootte hebben. Indien gewenst kunnen de flessen op verschillende manieren worden geverfd. Het hek van het bloembed is gemaakt door de fles op een bepaalde diepte te laten vallen. Dergelijke ambachten van plastic flessen te geven - een populaire optie.
  • Kunststof gordijn voor tuin prieel. Dit apparaat helpt je om je te verbergen voor nieuwsgierige blikken en je te redden van de brandende zon. De gordijnen van plastic doppen zien er erg indrukwekkend uit. De hoeveelheid materiaal is afhankelijk van de parameters van de vensteropening.
  • Apparaten maken voor het plukken van appels. Een gat wordt gemaakt in de fles met de gewenste diameter. De fles aan de zijkant van de nek is bevestigd aan de stick.
  • Container voor opslag van geïmproviseerd gereedschap. Dergelijke handwerken met uw eigen handen kunnen eenvoudig worden gemaakt door gaten in de fles met de gewenste diameter te maken. Ambachten van plastic flessen voor dit type huis zijn wijdverspreid.


izgotavlivaem-svoimi-rukami-podelki-iz-plastikovih-butilok-dlya-dachi-i-doma-23-foto-4


izgotavlivaem-svoimi-rukami-podelki-iz-plastikovih-butilok-dlya-dachi-i-doma-23-foto-5

Populaire opties voor beginners

Je kunt thuis handwerk maken van plastic flessen. Deze taak kan iedereen aan. Ambachten uit plastic flessen voor beginners zijn gevarieerd. Overweeg de meest populaire opties.

Plastic fles varken

Een varken uit een plastic fles maken met je eigen handen voor de tuin. Dergelijke ambachten zullen je buitenwijk versieren. Een fles van vijf liter en 5-6 tars voor 1,5 liter, draad en roze verf zijn nodig voor de vervaardiging ervan. Knip een hals van 3-4 cm diep uit 5 flessen van 1,5 liter en maak vier symmetrische gaten voor de benen in een grote fles.


izgotavlivaem-svoimi-rukami-podelki-iz-plastikovih-butilok-dlya-dachi-i-doma-23-foto-10


izgotavlivaem-svoimi-rukami-podelki-iz-plastikovih-butilok-dlya-dachi-i-doma-23-foto-11

Klop de bodem netjes uit de fles. In het midden van de bodem met een priem, zijn gaten zorgvuldig gemaakt. Twee basissen worden bevestigd door aan elkaar te hechten. Dergelijke operaties moeten worden uitgevoerd met elke afgesneden bodem. Dan nemen we de metaaldraad en duwen deze door onze bodems. De afgewerkte delen van de rups zijn verbonden met behulp van touw. Het is noodzakelijk om wat ruimte tussen de delen te laten. Dit is nodig zodat onze rups kan buigen. Lijm ogen, glimlach. Schilder het plastic. Dit soort ambachten van plastic flessen zijn geschikt voor de kleuterklas.


izgotavlivaem-svoimi-rukami-podelki-iz-plastikovih-butilok-dlya-dachi-i-doma-23-foto-12


izgotavlivaem-svoimi-rukami-podelki-iz-plastikovih-butilok-dlya-dachi-i-doma-23-foto-13

Kunststof fles massagemat

Het behoort tot de categorie van nuttige ambachten van plastic flessen. Dagelijks 15 minuten op het tapijt lopen heeft een gunstig effect op de gezondheid. Extreme files worden verzameld op één regel. Je kunt de files steeds kleiner maken. Gaten in files worden gemaakt met behulp van priemen. De resterende pluggen worden voorzichtig vanaf de achterkant aan de stof genaaid. Indien gewenst kan de kurk in de vorm van een bepaald patroon aan de basis worden genaaid.


izgotavlivaem-svoimi-rukami-podelki-iz-plastikovih-butilok-dlya-dachi-i-doma-23-foto-14


izgotavlivaem-svoimi-rukami-podelki-iz-plastikovih-butilok-dlya-dachi-i-doma-23-foto.gif">

Ambachten van plastic doppen: hoe te maken

Het is ook mogelijk om een ​​groot aantal eenvoudige, originele handgemaakte artikelen te maken van files, na bestudering van de werkgids. Ambachten van kurken uit plastic flessen onderscheiden zich tegenwoordig door een rijke variëteit. Door verbeeldingskracht te tonen, kun je verschillende ideeën realiseren. Van verkeersopstoppingen kun je meestal de volgende soorten werk uitvoeren: toepassingen, speelgoed, figuren. De eenvoudigste versie van de toepassing kan een rups zijn. Dergelijke ambachten uit plastic flessen voor kinderen zien er origineel en ongebruikelijk uit en je kunt ze gemakkelijk met je eigen handen maken in een korte periode van tijd. Nadat je een tekening op een blad hebt getekend, kun je het uitzetten met gekleurde kurken.


izgotavlivaem-svoimi-rukami-podelki-iz-plastikovih-butilok-dlya-dachi-i-doma-23-foto-17


izgotavlivaem-svoimi-rukami-podelki-iz-plastikovih-butilok-dlya-dachi-i-doma-23-foto-18

Andere originele opties voor knutselen

Het vliegtuig uit een plastic fles zal jongens behagen. Neem een ​​fles van een halve liter. We maken het netjes gaten voor de vleugels. Vleugels kunnen uit kunststof of karton worden gesneden. De propeller is gemaakt van karton, we maken een gat in het midden en hechten het aan de nek. Door hetzelfde principe wordt de kiel gemaakt.

Pin
Send
Share
Send
Send