Thuis en stijl

Mixer met intrekbare gieter: een progressieve keukenhulp voor actieve gebruikers (22 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Vanwege de mobiliteit kreeg deze sanitaire component een uitgebreide functionaliteit, die uiteindelijk diende als een garantie voor zijn grote vraag in moderne interieurs. Met behulp van een lange slang is het mogelijk om alle handelingen met water uit te voeren in comfortabele omstandigheden: van afwassen, groenten en fruit tot snel vullen van containers die ver weg zijn. Een innovatieve keukenkraan met uittrekbare gieter is perfect geschikt voor mensen die grote of sectionele putten gebruiken.


smesitel-s-vidvizhnoj-lejkoj-progressivnij-kuhonnij-instrument-dlya-aktivnih-polzovatelej-22-foto


smesitel-s-vidvizhnoj-lejkoj-progressivnij-kuhonnij-instrument-dlya-aktivnih-polzovatelej-22-foto-2

Product essentie

Standaard keukenkranen kunnen een hoge of medium tuitpositie hebben, voor het gemak kunnen ze naar behoefte geroteerd worden - misschien zijn dit allemaal hun operationele voordelen. Hun gebruik gaat gepaard met een krachtige waterstraal, die de kwaliteit en het comfort van het werk vermindert.


smesitel-s-vidvizhnoj-lejkoj-progressivnij-kuhonnij-instrument-dlya-aktivnih-polzovatelej-22-foto-5


smesitel-s-vidvizhnoj-lejkoj-progressivnij-kuhonnij-instrument-dlya-aktivnih-polzovatelej-22-foto-6

Voordelen van Advanced Plumbing

Modellen zijn in de eerste plaats praktisch, ze worden in de profielmarkt in een grote verscheidenheid gepresenteerd. Fabrikanten vullen constant nieuwe productlijnen aan met elementen voor ergonomisch werk. Veel merken gebruiken een speciale coating die de vorming van plaque op metalen oppervlakken voorkomt, wat de hygiënische eigenschappen van producten aanzienlijk verbetert.

De lengte van de intrekbare slang in de kranen kan 120 cm bereiken, noodzakelijkerwijs is er een lang veermechanisme. De gastvrouw heeft de mogelijkheid van een retourstraal, die de normale stroom naar de douchevoer schakelt en vice versa. De slang kan een nylon vlecht hebben, wat de levensduur van de slang verlengt.

Een ander effectief beschermend element is een siliconenbeluchter die tijdens de vlucht geen ophoping toestaat, waarbij de straal voorzichtig wordt gebroken. Dankzij innovatieve productietechnologieën is een stevige fixatie van het lichaam en de tuit verzekerd, waardoor speling en lekkage op de verbindingspunten wordt voorkomen. De verborgen schroef die voor de verbinding wordt gebruikt, zorgt voor de esthetiek van het product.


smesitel-s-vidvizhnoj-lejkoj-progressivnij-kuhonnij-instrument-dlya-aktivnih-polzovatelej-22-foto-9


smesitel-s-vidvizhnoj-lejkoj-progressivnij-kuhonnij-instrument-dlya-aktivnih-polzovatelej-22-foto.jpeg">

Populaire aanpassingen van mixers

Het meest gebruikelijke type product is een intrekbare slang, die uit de tuit wordt getrokken tot een vooraf bepaalde lengte. De tweede populaire categorie is een variatie van de mixer, waarvan de extra component rechts of links van de kraan is gemonteerd. Een mondstuk met een slang past precies in dit deel (de laatste kan trouwens in het aanrecht of aanrecht worden ingebouwd). Dergelijke variaties zijn vrij compact, omdat de slang na gebruik weer in de oorspronkelijke positie terugkeert. Nylon mesh of rubberen bescherming verhoogt de sterkte van het onderdeel.


smesitel-s-vidvizhnoj-lejkoj-progressivnij-kuhonnij-instrument-dlya-aktivnih-polzovatelej-22-foto-10


smesitel-s-vidvizhnoj-lejkoj-progressivnij-kuhonnij-instrument-dlya-aktivnih-polzovatelej-22-foto-11

Een aparte klasse wordt beschouwd als semi-professionele keukenkranen, die verschillen van andere mobiele apparaten in hun specifieke installatie. Hier bevindt zich de douche in de onmiddellijke nabijheid van de hoofdtuit en is een speciale ondersteunende metalen veer geïnstalleerd die de gieter boven het tafelblad of de gootsteen houdt. De watervoorziening in dergelijke producten is merkbaar sterker dan de gebruikelijke, daarom worden ze actief gebruikt, niet alleen in het dagelijks leven, maar ook in de restaurantbusiness.

Om sanitaire kosten te rationaliseren adviseren experts om rekening te houden met de volgende factoren die u helpen bij het kiezen van de handigste optie:

  • Als de werkruimte beperkt is, of in de keuken een compacte spoelbak, is het beter om voor haar een kleine keukenkraan te kopen met een minimum aan functies. De middelgrote of kleine lengte van de slang stelt u in staat om zelfs grote artikelen eenvoudig te wassen. Houd er rekening mee dat dit model in staat is om één en meerdere kommen in één keer volledig te serveren.
  • Als grote of section sink in de keuken zijn geïnstalleerd, is in dergelijke omstandigheden een semi-professionele mixer met een intrekbare gieter uiteraard handig. Een lange slang is nodig om grote hoeveelheden voedsel en gerechten volledig te verwerken, de kommen schoon te houden en door de sterke druk kunt u snel van zand en vuil af.

De tweede aanpassing past ideaal in de ruimte, ingericht in een moderne modernistische stijl.


smesitel-s-vidvizhnoj-lejkoj-progressivnij-kuhonnij-instrument-dlya-aktivnih-polzovatelej-22-foto-13


smesitel-s-vidvizhnoj-lejkoj-progressivnij-kuhonnij-instrument-dlya-aktivnih-polzovatelej-22-foto-14

Een overzicht van de sterke en zwakke punten van flexibele prestaties

De voor- en nadelen van de besproken mixers kunnen worden vastgesteld op basis van feedback van gebruikers die al ultra modern sanitair hebben gekocht. Volgens de mening van de echte eigenaren van het product hebben de volgende positieve eigenschappen:

  • keukenkraan met intrekbare gieter vergroot het gebied van directe toegang tot water;
  • je kunt eenvoudig de douche op de jet en terug zetten zonder afgeleid te worden door extra manipulaties;
  • watertoevoerparameters zijn volledig gereguleerd (van temperatuur tot uitloophoogte);
  • Je kunt meerdere containers vullen zonder ze afwisselend in de gootsteen te plaatsen.


smesitel-s-vidvizhnoj-lejkoj-progressivnij-kuhonnij-instrument-dlya-aktivnih-polzovatelej-22-foto-15


smesitel-s-vidvizhnoj-lejkoj-progressivnij-kuhonnij-instrument-dlya-aktivnih-polzovatelej-22-foto-16

In dit geval is het onmogelijk om de belangrijke nadelen te negeren:

  • dit soort producten hebben hoge kosten, ze zijn veel duurder dan hun traditionele "kerel";
  • sommige modellen zijn heel moeilijk te onderhouden: gebruikers vallen in een stupor, niet wetende hoe kalk-, vet- en modderafzettingen, voedseldeeltjes uit de bron schoongemaakt moeten worden;
  • specifieke verschijning is niet altijd geschikt (hier hebben we de inconsistentie met de algemene stijl van de keuken in gedachten).

De voordelen wegen duidelijk op, omdat verbeterde kranen elk jaar populairder worden.


smesitel-s-vidvizhnoj-lejkoj-progressivnij-kuhonnij-instrument-dlya-aktivnih-polzovatelej-22-foto-17


smesitel-s-vidvizhnoj-lejkoj-progressivnij-kuhonnij-instrument-dlya-aktivnih-polzovatelej-22-foto-18

Ervaren gebruikers benadrukken dat voor het wassen van oppervlakken het het beste is om zachte verbindingen en gels te gebruiken, sanitair moet worden behandeld met een zachte spons, schuurmiddelen en agressieve chemicaliën moeten worden uitgesloten. Hoe vaker de ontsmetting wordt uitgevoerd, hoe minder kans op de vorming van onaangename plaque.


smesitel-s-vidvizhnoj-lejkoj-progressivnij-kuhonnij-instrument-dlya-aktivnih-polzovatelej-22-foto-19


smesitel-s-vidvizhnoj-lejkoj-progressivnij-kuhonnij-instrument-dlya-aktivnih-polzovatelej-22-foto-20

Het belangrijkste teken van comfort in de keuken is het gemak van de locatie van de belangrijkste componenten. Een daarvan is een menger met een intrekbare gieter, waarbij fenomenen zoals de opeenhoping van bergen vuile vaat, ongemak in de onderrug als gevolg van de lage locatie van de kraan worden vermeden. Als u kiest tussen de lage kosten van sanitair en uw eigen welzijn, is de eerste duidelijk belangrijker, dan is het tijd om een ​​verbeterde uitstroom te introduceren!

Pin
Send
Share
Send
Send