Thuis en stijl

Kabinet met spiegel: praktische schoonheid (29 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Een van de meest populaire meubels van de afgelopen decennia was een garderobe met een spiegel op de gevel. Het is bijna altijd in kleine appartementen, het bespaart ruimte. Hoe u het correct plaatst, wat u moet overwegen, overweeg verder.

Algemene kenmerken

De spiegel in het interieur van elk woongebouw vervult drie functies: het vergroot visueel de ruimte, creëert extra verlichting, stelt eigenaars in staat hun uiterlijk te evalueren.

Waar zet je de kast neer?

De meest populaire optie - ingebouwde kledingkast met een spiegel. Als het bijvoorbeeld tegenover een raam wordt gemonteerd, bijvoorbeeld in een slaapkamer, krijgt de kamer meer licht en een paar spiegelende deuren vergroten het effect.
Gespiegelde kasten tegenover elkaar gebouwd creëren een illusie van oneindigheid vermenigvuldigd met gerichte verlichting.


shkaf-s-zerkalom-praktichnaya-krasota-29-foto


shkaf-s-zerkalom-praktichnaya-krasota-29-foto-2

Houd er echter rekening mee dat spiegelglans alles weerspiegelt. Als er veel dingen in de kamer zijn, wordt het nummer minstens verdubbeld. Het is wenselijk dat de spiegel de deur niet reflecteert, idealiter alleen een lege ruimte of een lichtbron.

Kasten met spiegeldeuren zijn vergelijkbaar in ontwerp met de gebruikelijke. Voor grote modellen worden versterkte fittingen gebruikt, omdat het schuifraam met een grote spiegel erop is indrukwekkend in massa.

Spiegelglans is gunstig als een designobject: kleurenfilm, zandstralen decor, schilderen, fotoafdrukken, bronzen matten en vele andere manieren zien er even goed uit.


shkaf-s-zerkalom-praktichnaya-krasota-29-foto-5


shkaf-s-zerkalom-praktichnaya-krasota-29-foto-6

Zorgen over het feit dat het hebben van een spiegelkast gevaarlijk is, omdat het kan breken door een toevallige botsing, is ongegrond. Het oppervlak is uitgerust met een speciale film die alle deeltjes kan bevatten. Dus zelfs als de spiegel gebarsten is, zullen de fragmenten zich niet door de kamer verspreiden.

Het aantal gespiegelde deurpanelen in de kast begint met één. Dit is een kast voor de badkamer of in de gang, of een van de secties in het product met twee of drie deuren.

De spiegel op de deur van de kast met een groot aantal deuren wordt ingesteld op basis van de stijl en de grootte van het product. Een dubbele deur heeft bijna altijd beide gespiegelde deuren. Kleerkast met 3 deuren of 4-deurspiegels, in combinatie met andere materialen, in overeenstemming met de stijl van de kamer.

Voor klassiekers wordt een garderobe gecombineerd met een spiegel en houten oppervlakken gebruikt, hightech vereist de aanwezigheid van helder plastic, in moderne vorm kan het glas zijn, bedekt met een patroon, gekleurd of gezandstraald.


shkaf-s-zerkalom-praktichnaya-krasota-29-foto-9


shkaf-s-zerkalom-praktichnaya-krasota-29-foto-10


shkaf-s-zerkalom-praktichnaya-krasota-29-foto-11

De driedeursversie biedt combinaties: een spiegelcentrum plus 2 zijdeuren met fotoprinting of matte deuren, zijspiegels en een afbeelding in het midden.

Installeer een spiegelkast op een volledig vlakke ondergrond zonder een hellend vlak van de vloer, anders wordt de reflectie vervormd.


shkaf-s-zerkalom-praktichnaya-krasota-29-foto-12


shkaf-s-zerkalom-praktichnaya-krasota-29-foto-13

Elke kamer heeft zijn eigen schittering

Woonkamer

De hoofdruimte van een appartement of huis vereist een elegante inrichting. Hier, alleen naar de plaats van de vierdeursmodellen met spiegels. Speciale plechtigheid en helderheid voegen een spiegel toe met goedheid, creëren helderheid en stralen, gebroken langs de rand. Als de afmetingen van de kamer echter niet erg groot zijn, wordt deze versierd met een kledingkast die driedubbel gebladerd en rondom de gevel is gelakt. Wenge coupe - een echte chic. Donkere kleuren, tinten zwarte koffie en een spiegel creëren samen een uniek effect.


shkaf-s-zerkalom-praktichnaya-krasota-29-foto-14


shkaf-s-zerkalom-praktichnaya-krasota-29-foto-15

Inkomhal

In de meeste appartementen is dit een kleine ruimte. Bijgevolg moet de hoekkast in de gang ondiep zijn en met smalle deuren. Zo'n model als een kledingkast met een spiegel, in deze kamer wordt uitzonderlijk zelden geplaatst, vaker wordt een accordeonkast met een spiegel gebruikt: dit mechanisme heeft niet veel ruimte nodig om te openen.

De spiegel in de gang mag niet getint zijn, bedekt met een afbeelding of een ander decor moeten plaatsen. Het grootste deel van de wereld zorgt voor een zuivere glans.


shkaf-s-zerkalom-praktichnaya-krasota-29-foto-16


shkaf-s-zerkalom-praktichnaya-krasota-29-foto-17

De eenvoudigste kast met een spiegel in de gang is een compacte kast met een lange, maar niet lange spiegel. Modernere tweedeursgarderobe met een spiegel op één of beide deuren. Zijn plaats wordt bepaald door de gangconfiguratie:

  • lang of smal - een kast ingebouwd langs een korte muur; je kunt zelfs tegenover de voordeur;
  • vierkant - langs de muur: volledig of naar de deur naar de kamer;
  • met verschillende toegangsdeuren - een spiegelkast in de gang van dit type wordt dichter bij de ingang geplaatst.

Het is altijd aan te raden om op zijn minst een kleine kledingkast in de gang te kopen: een "controle look" is noodzakelijk voor de uitgang.


shkaf-s-zerkalom-praktichnaya-krasota-29-foto-18


shkaf-s-zerkalom-praktichnaya-krasota-29-foto-19

slaapkamer

Een vrouw kan niet in de slaapkamer zonder een goede grote spiegel. Maar het is niet altijd de moeite waard om apart aan de aanschaf ervan te besteden. Het is beter om meteen een spiegelkast met licht te kopen. Ten minste twee vouwen of drie vouwen, en als de ruimte dat toelaat, dan nog meer. Dit zal verschillende problemen tegelijkertijd oplossen: veel dingen plaatsen, gemakkelijk vinden, ruimte vrijmaken.


shkaf-s-zerkalom-praktichnaya-krasota-29-foto-21


shkaf-s-zerkalom-praktichnaya-krasota-29-foto-22

Teen Room

In de adolescentie wordt aandacht besteed aan de buitenkant, dus een persoonlijk spiegelkastje doet geen pijn. De grootte, stijl en het aantal secties worden bepaald door de smaak van de eigenaar. In de regel hebben de jonge mannen genoeg van één (hi-tech of techno), terwijl de meisjes op zijn minst een dubbele kast willen. Als het vloeroppervlak het toelaat, kunt u meer doen. In een heel kleine kamer is de uitgang een hoekkast met een spiegel. De inrichting is gekozen licht, helder, romantisch, of alle bladeren zijn schoon achtergelaten.

Moderne glijdende modellen van kasten met een gespiegelde gevel worden aangeboden in een recht, gebogen of soepel gebogen ontwerp.

rechtdoor

De meest voorkomende universele optie, die onbeperkte mogelijkheden biedt voor installatie of decoratie.

Een interessante oplossing is om een ​​ingebouwde spiegel in spiegel te gebruiken als onderdeel van een binnenwand. De coupe is afgezet met een spiegel, aan alle kanten versterkt: op de achterwand, vleugel, zijwand. Maar in de slaapkamer met deze optie is het beter om niet te experimenteren - zo'n kledingkast, zelfs een tweevoudige, creëert te veel schittering.


shkaf-s-zerkalom-praktichnaya-krasota-29-foto-28


shkaf-s-zerkalom-praktichnaya-krasota-29-foto-29

Pin
Send
Share
Send
Send