Thuis en stijl

Glanzende vloer in het interieur: glans en gladheid van het oppervlak (23 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Glanzende vloer in het interieur wordt veel gebruikt. Dit type vloer is uitermate nuttig om te gebruiken vanuit een esthetisch en praktisch oogpunt. Hiermee kun je de ruimte veel interessanter, helderder en spectaculairder maken. Glanzende vloer wordt alleen op een perfect vlak oppervlak toegepast. Anders zullen alle defecten van de vloer duidelijk zijn.


glyancevij-pol-v-interere-blesk-i-gladkost-poverhnosti-23-foto


glyancevij-pol-v-interere-blesk-i-gladkost-poverhnosti-23-foto-2

Glanzende vloeren kunnen worden gemaakt met behulp van een breed scala aan materialen. Het is de perfecte oplossing voor elke kamer: keuken, kinderkamer, woonkamer, gang, enz.

Glanzende vloertegels worden veel gebruikt in ruimtes zoals de keuken, badkamer, woonkamer, hal, etc. Het heeft een groot aantal onmiskenbare voordelen:

  1. Hoge beveiliging en duurzaamheid. Het materiaal is bestand tegen verschillende soorten mechanische schade.
  2. Uitstekende esthetische eigenschappen. Het glanzende oppervlak vult de ruimte met licht, helderheid en helpt om het visueel groter te maken.
  3. Praktisch in gebruik. De tegel verschilt qua eenvoud van vertrek. Alle vlekken en vuil kunnen worden verwijderd met een afwasmiddel.

Glanzende keramische tegels in het interieur hebben een stralend opzichtig oppervlak. Dergelijk materiaal zal zeker liefhebbers van frustratie en glamour aanspreken. Met deze manier van afwerking krijgt elke kamer een onovertroffen en stijlvolle uitstraling. Als de verlichting in een standaard appartement zwak is, helpt de glanzende afwerking dit probleem eenvoudig op te lossen.

Glanzend lakken is een uitstekende oplossing voor kamers met een hoge mate van vervuiling, omdat het gemakkelijk te reinigen is.


glyancevij-pol-v-interere-blesk-i-gladkost-poverhnosti-23-foto-6


glyancevij-pol-v-interere-blesk-i-gladkost-poverhnosti-23-foto.png">

Bulkvloer in een appartement of huis: de voordelen van het gebruik

Glanzende zelfnivellerende vloer zorgt voor een perfect vlakke vloerbedekking die het licht van het oppervlak reflecteert. Een dergelijke zwart-witte coating wordt vaak gebruikt waar ruimte speciale decoratieve eigenschappen moet worden gegeven. Maar er zijn veel andere kleurenopties in de wereld.


glyancevij-pol-v-interere-blesk-i-gladkost-poverhnosti-23-foto-7


glyancevij-pol-v-interere-blesk-i-gladkost-poverhnosti-23-foto-8

Glanzende zelfnivellerende vloer stelt hoge eisen aan de voorbereiding van de basis. Glans kan zelfs kleine scheurtjes op de vloer veroorzaken. Indien nodig, is het beter om een ​​nieuwe dekvloer van beton of cement te maken. Cement moet van hoge kwaliteit zijn, niet lager dan M 200.


glyancevij-pol-v-interere-blesk-i-gladkost-poverhnosti-23-foto-9


glyancevij-pol-v-interere-blesk-i-gladkost-poverhnosti-23-foto-10

Hoe zo'n vloer te maken?

Alle kuilen en scheuren moeten zorgvuldig worden geëgaliseerd. Dit gebeurt met een primer. Voor het primen is het nodig om te onthouden om het malen te doen. Alle bouwstof wordt verwijderd met een stofzuiger. Het polymeer wordt aangebracht op een perfect glad en gelijkmatig oppervlak. Het mengsel wordt genivelleerd met een naaldrol en in twee lagen aangebracht. De voordelen van zelfnivellerende vloeren zijn als volgt:

  • Zelfnivellerende vloeren worden gekenmerkt door naadloosheid. Dit elimineert de opeenhoping van grote hoeveelheden vuil op moeilijk bereikbare plaatsen. Het is gemakkelijk om op een dergelijke vloer te passen omdat deze geen vocht doorlaat.
  • De coating wordt gekenmerkt door veelzijdigheid en is geschikt in elke kamer.
  • Hoge antistatische eigenschappen. Deze coating verzamelt geen stof.
  • Het vermogen om binnen een optimaal microklimaat te vormen. Stofvering zal zich niet verspreiden vanaf de vloer. Ze stoten geen giftige stoffen uit.
  • De vloer is perfect te combineren met verschillende verwarmingsapparatuur en een "warme vloer" -systeem.
  • Hoge decoratieve mogelijkheden. Het kleurbereik is gevarieerd en ontwerpoplossingen hebben geen grenzen.
  • Lange levensduur. Met een goede werking zal de vloer zijn eigenaar meer dan 20 jaar van dienst zijn.


glyancevij-pol-v-interere-blesk-i-gladkost-poverhnosti-23-foto-11


glyancevij-pol-v-interere-blesk-i-gladkost-poverhnosti-23-foto-12


glyancevij-pol-v-interere-blesk-i-gladkost-poverhnosti-23-foto-13

Glanzende verf, vernis en betonnen vloer

Glanzende vernis en verf zijn afwerklagen voor een betonnen vloer.

Glanzende verf voor betonnen vloer en vernis worden voornamelijk op basis van polyurethaan gemaakt. Het biedt een hoge mate van hechting van het oppervlak. Het hecht sterk aan het materiaal en vormt een dichte elastische film met een spectaculaire glanzende glans.

Dit glazuur heeft een hoge mate van weerstand tegen zure en alkalische effecten. Ze ondervindt gemakkelijk plotselinge temperatuurschommelingen. Glanzende verf en vloervernis worden veel gebruikt, niet alleen in huizen en appartementen, maar ook in industriële gebouwen. Vernis vloerverf is bestand tegen zware belastingen.


glyancevij-pol-v-interere-blesk-i-gladkost-poverhnosti-23-foto-15


glyancevij-pol-v-interere-blesk-i-gladkost-poverhnosti-23-foto-16


glyancevij-pol-v-interere-blesk-i-gladkost-poverhnosti-23-foto-17

Gekleurde, witte en zwarte zelfnivellerende vloeren in het interieur

Een witte glanzende vloer helpt de ruimte gemakkelijk, elegant en licht te vullen. Met dit type vloer kunt u de onberispelijkheid van de ontwerpbeslissing benadrukken. Witte kleur is perfect te combineren met een ander kleurenbereik (rood, groen, zwart, oranje en andere kleuren). Witte glanzende vloer is de perfecte oplossing voor elke kamer. Dankzij de verschillende opties van een uit twee delen bestaand epoxy-materiaal, kan de witte vloer verzilverd, verguld, parelmoer, verouderd, korrelig, enz. Worden gemaakt.

Zwarte zelfnivellerende vloeren zijn een klassieke oplossing die optimaal is voor ruime kamers. Ze vullen de ruimte met aristocratie, originaliteit. Maar de vloer van zwarte kleur vereist een constante reiniging, omdat het meer stof opvalt.


glyancevij-pol-v-interere-blesk-i-gladkost-poverhnosti-23-foto-18


glyancevij-pol-v-interere-blesk-i-gladkost-poverhnosti-23-foto-19

Gekleurde zelfnivellerende vloeren in het interieur vormen een moderne decoratieve coating met hoge esthetische kwaliteiten. De kleur en nuances van de schakeringen kunnen zeer divers zijn. Het kunnen zowel donkere als verzadigde tonen zijn. Het palet kan de meest uiteenlopende verzadiging hebben. Tegenwoordig is het mogelijk om een ​​zelfegaliserende vloer in te richten met verschillende afbeeldingen, ornamenten, 3d-tekeningen.

Glanzende porseleinen tegels voor de vloer worden veel gebruikt. Porselein is een materiaal met hoge prestaties. Het is bestand tegen vocht, barst niet, heeft een aantrekkelijk esthetisch uiterlijk. Dankzij innovatieve oplossingen kan een dergelijke glanzende vloer verschillende materialen met grote waarschijnlijkheid imiteren: hout, steen en andere.

Pin
Send
Share
Send
Send