Categorie Thuis en stijl

Toegangsdeuren met MDF-bekleding: ontwerpopties (21 foto's)
Thuis en stijl

Toegangsdeuren met MDF-bekleding: ontwerpopties (21 foto's)

Toegangsdeuren naar een appartement of een privéwoning kunnen van metaal zijn. Voor het frame wordt een geprofileerde buis gebruikt, de structuur wordt verstevigd met verstevigingsribben en er worden stalen platen aan de bovenkant gelast. De deuren zijn duurzaam, ze zijn bestand tegen een aanzienlijke schokbelasting. Het belangrijkste nadeel van het product is lage esthetische kwaliteiten.

Lees Verder
Thuis en stijl

Hoe een tegel voor de keuken te kiezen

Keramische tegels voor de keuken - een populair materiaal dat wordt gebruikt voor het ontwerp van keukenruimte. Producten verschillen in hoge esthetische indicatoren en eenvoud in vertrek. Maar wanneer u moet kiezen welke oplossing u in het interieur wilt gebruiken, ontstaan ​​er enkele problemen. Naast een visuele aantrekkingskracht zijn ook prestaties vereist.
Lees Verder
Thuis en stijl

De originele inrichting van de kinderkamer: wat moderne ontwerpers bieden (95 foto's)

Als u wilt dat uw kinderen een echte kindertijd hebben, besteed dan dezelfde aandacht aan het inrichten van hun kamer als het kopen van geschenken, snoep en ontspannen samen. Het kind brengt veel tijd door in haar babykamer, dus ze moet comfortabel, mooi en helder zijn. Je moet je niet beperken tot het schilderen van de muren en het leggen van het laminaat, je moet een helder en interessant decor maken.
Lees Verder
Thuis en stijl

Regel de werkplek thuis: de geheimen van de organisatie van de ruimte (77 foto's)

Tegenwoordig weigeren steeds meer ontwerpers, copywriters en programmeurs kantoorwerk en werken ze thuis succesvol. En de mate waarin de freelancer thuis comfortabel en productief zal werken, hangt grotendeels af van de juiste organisatie van de werkruimte. Als er vroeger genoeg was van een oude tafel met een laptop, dan kun je vandaag een volledige studie maken in de slaapkamer of woonkamer.
Lees Verder
Thuis en stijl

Eenkamer Chroesjtsjov kan een comfortabele woning zijn: professionals adviseren (79 foto's)

Изначально при строительстве таких многоквартирников комфортность проживания не была в приоритете: на первый план выходила задача быстрого расселения миллионов соотечественников, ютившихся в общежитиях. в итоге квартиры площадью до 35 кв. метров стали наследием прошлого, и современникам приходится всячески ухищряться, чтобы кроме бытовых аспектов улучшить и их эстетические характеристики.
Lees Verder
Thuis en stijl

Bestemmingsideeën: hoe u oorspronkelijk gebieden voor verschillende doeleinden kunt selecteren (109 foto's)

Het probleem van het in zones onderverdelen is relevant voor ruimten van elke grootte. Ontwerpers bieden verschillende zoneringsideeën om de kamer comfortabel te maken om te ontspannen, gasten te ontvangen en voor kinderen te spelen. Het is belangrijk om de integriteit van de hele kamer niet te verliezen. De belangrijkste doelen van zonering Meestal zijn bij het zoneren van een ruimte verschillende taken opgelost: de indeling van een gemeenschappelijke ruimte in verschillende functionele zones.
Lees Verder
Thuis en stijl

Keuken-woonkamer ontwerp: hoe maak je een stijlvol gecombineerd interieur (103 foto's)

Het ontwerp van de keuken-woonkamer zorgt voor een praktisch interieur met comfortabele meubels, zowel in de keuken als in de ontspanningsruimte. Bij het organiseren van functionele locaties wordt speciale aandacht besteed aan de afwerking van het oppervlak, de verlichting, selectie en plaatsing van meubilair en apparatuur. Het interieur van de keuken, gecombineerd met de woonkamer, is typerend voor studio-appartementen met een vrije indeling.
Lees Verder
Thuis en stijl

Nautische stijl voor kinderen: opties en professioneel advies (53 foto's)

Als je nadenkt over het ontwerp van een kinderkamer in een nautische stijl, is het niet nodig om het geslacht van het kind op de voorgrond te plaatsen: zowel jongens als meisjes zullen blij zijn met dit ontwerp, als het juist is om de kamer te plaatsen en niet te overdrijven met accessoires. Er zijn geen beperkingen op leeftijd: pasgeborenen, kleuters, adolescenten zullen in staat zijn om te rusten en zich te ontwikkelen binnen deze muren, en ze geleidelijk uit te rusten naar hun eigen interesses.
Lees Verder
Thuis en stijl

Kinderen voor twee kinderen: effectieve manieren om te arrangeren (103 foto's)

Kinderen voor twee kinderen - een kenmerkend fenomeen in appartementen, waar het moeilijk is om een ​​afzonderlijke kamer toe te wijzen aan elk van de nakomelingen. Tegelijkertijd wordt het probleem van het creëren van fatsoenlijke voorwaarden voor jonge huurders gemakkelijk geëlimineerd met behulp van ontwerpoplossingen in het ontwerp van de gemeenschappelijke ruimte. Het ontwerp van de kinderkamer voor twee kinderen wordt uitgevoerd rekening houdend met de ontwerpkenmerken van de kamer en de behoeften van de jongere generatie.
Lees Verder
Thuis en stijl

Hoe een bankstoffering kiezen?

Sofa - een van de centrale interieurartikelen, die meerdere functies tegelijkertijd uitvoert. Het is bedoeld voor zowel een comfortabele nachtrust als voor het kijken van films met uw gezin of voor het ontvangen van gasten via een kopje thee. De keuze van de bekleding is geen gemakkelijke taak, omdat de beslissing wordt genomen rekening houdend met vele factoren: de kleur van de muren, vloeren, andere meubels en decor in de woonkamer of slaapkamer.
Lees Verder
Thuis en stijl

Reparatie van toiletpanelen: snelle transformatie zonder afval (52 foto's)

De sleutel tot de populariteit van kunststofpanelen is esthetische prestaties, een rijk assortiment aan texturen en kleuren, weinig onderhoud, hoge duurzaamheid en loyale prijzen. Dit materiaal is optimaal voor gebieden waar u moet voldoen aan strenge hygiënische eisen. Praktische panelen voor toilet PVC (dit is de meest gebruikelijke optie) kunnen ook worden gebruikt voor het afwerken van balkons, gangen, loggia's.
Lees Verder
Thuis en stijl

Eiland comfort: badkamer

Interieurtrends vervangen elkaar natuurlijk niet zo snel als in de wereld van de mode-industrie, maar desondanks zijn interieurontwerpen ook onderhevig aan modetrends. Natuurlijk is het niet geschikt om elk jaar reparaties uit te voeren in het appartement, maar door enkele details te veranderen, kunt u het ontwerp van elke kamer, inclusief de badkamer, drastisch veranderen.
Lees Verder
Thuis en stijl

De perfecte achtergrond kiezen voor het interieur: waar moet je eerst naar zoeken (115 foto's)

Degenen die snel iets in hun interieur willen veranderen en tegelijkertijd geen fabelachtig geld uitgeven, worden ontwerpers geadviseerd om aandacht te besteden aan de fotobehang. Als in de Sovjet-tijd iedereen behang met berkenbomen of watervallen op de muren plakte, is de technologie nu opgeschoten. En nu nemen wallpapers in het interieur een speciale plaats in en spelen ze een bepaalde rol, zoals meubels of huishoudelijke apparaten.
Lees Verder
Thuis en stijl

Restauratie en reparatie van keukenmeubels: professionele hulp en een goed resultaat

De specifieke bedrijfsomstandigheden van de keuken veroorzaken voortijdige "veroudering" van deze site: de oppervlakken slijten snel, worden bedekt door aanhoudend vuil, verliezen hun vorm, integriteit en aantrekkelijkheid. In vergelijking met interieurartikelen in andere kamers, is er meer vraag naar restauratie en reparatie van keukenmeubelen: mechanische effecten, actief dagelijks gebruik en contact met agressieve media en schuurmiddelen hebben effect.
Lees Verder
Thuis en stijl

Cadeaus voor doe-het-zelf 8 maart: ideeën die relevant zijn voor vrouwendag (54 foto's)

Iedereen weet dat de lente begint in maart. En laat deze maand wispelturig, onvoorspelbaar zijn, maar er zit iets goeds in. Bijvoorbeeld het feest van alle vrouwen. In de winkels op deze datum is alles gevuld met bloemen en chocolade, en op de planken zijn de hele piramides van champagne en snoepjes gebouwd. U ziet echter dat u altijd een verrassing met de hand wilt creëren en iets buitengewoons wilt geven, gekookt vanuit het hart, daarom zullen geschenken voor 8 maart met uw eigen handen nooit de relevantie verliezen en zullen nooit die dozen chocolaatjes vervangen die op deze dag in winkels worden verkocht.
Lees Verder
Thuis en stijl

Interessante stijlen van appartementen met een slaapkamer: de beste opties (120 foto's)

De stijlen van eenkamerappartementen verschillen voornamelijk in een doordacht ontwerp, omdat in de eerste plaats in kamers met beperkte ruimte natuurlijk het comfort van de bewoners is. Zelfs als er geen ideeën zijn over een bepaalde stijl, kun je fouten maken in de ruimte zelf: Gebrek aan zonering. Studio-appartement onderscheidt zich voornamelijk door het feit dat het op dezelfde manier moet worden ingedeeld als geen andere kamer.
Lees Verder
Thuis en stijl

Tegel voor op het toilet: hoe te kiezen en hun eigen handen neerleggen (62 foto's)

Tegel voor toilet vereist meestal een zorgvuldige selectie, omdat de verkeerde kleur een kleine kamer zal maken en zo klein, en de verkeerde materiaalscheuren in een paar jaar. Het is belangrijk om veel kleine dingen te onthouden: alles is van belang, van grootte tot tekening; dat het onmogelijk is om wandtegels op de vloer te leggen en sekstegels op de muur te plakken; dat het leggen van tegels in het toilet een paar dagen duurt.
Lees Verder
Thuis en stijl

Modern studio-appartement 40 vierkante meter. m: hoe het perfecte huis uit te rusten (113 foto's)

Vakkundig ingericht studio appartement. 40 vierkante meter. m - een combinatie van gebruiksgemak, gebruiksgemak en ergonomische ruimte met een relatief klein beeldmateriaal. U hoeft niet te denken dat er hier te weinig bruikbare ruimte is: u hoeft alleen van tevoren te beslissen over de taken en het maximale uit vrije ruimte te halen, het wegingsdecor achterwege te laten en het visuele volume te behouden.
Lees Verder
Загрузка...