Categorie Thuis en stijl

Siding of decking: wat te kiezen voor buitenbalkons?
Thuis en stijl

Siding of decking: wat te kiezen voor buitenbalkons?

Ik wil een mooi, goed onderhouden balkon hebben en het is de omhulling (buitenkant) die het een afgewerkte, aantrekkelijke uitstraling geeft. De afwerking van het balkon van het huis zorgt voor isolatie, waterdichtheid en bescherming van de constructie tegen windbelasting en ongunstige weersomstandigheden, dus de technische eigenschappen van materialen voor het afwerken van het balkon buiten de materie.

Lees Verder
Thuis en stijl

Herontwikkeling van de keuken van A tot Z: regels, opties, coördinatie (81 foto's)

Herinrichting van de keuken als een manier om de prestaties van de ruimte te verbeteren, behoort tot de vereiste interieurprocedures. Naast het uitbreiden van niet alleen compacte keukenruimte. Eigenaars maken wijzigingen in de configuratie van de wanden van kleine en ruime keukens, rusten de gecombineerde functionele gebieden uit om het comfort en de efficiëntie van de bediening te vergroten.
Lees Verder
Thuis en stijl

Curtain zonering is een eenvoudige tool voor een radicale transformatie van de kamer (92 foto's)

Зонирование шторами нам известно еще со времен, описываемых лишь в легендах и сказках: тогда для украшения жилищ использовали шелк и органзу, а спальное место обязательно скрывали за богаты расшитыми балдахинами. особенности современных стилей позволяют и сегодня использовать эти приемы: зонирование пространства шторами выглядит столь же эффектно и презентабельно.
Lees Verder
Thuis en stijl

Interessante ambachten op 23 februari: originele ideeën voor beginners (54 foto's)

Ambachten voor 23 februari weerspiegelen traditioneel militaire thema's en zijn ontworpen om onze geliefde mannen - familieleden en vrienden, vrienden en collega's - verdedigers van het vaderland te plezieren. Het is eenvoudig om met uw handen originele gadgets te maken van restmateriaal, u hoeft alleen maar creatief potentieel te tonen. Ambachten voor de Defender of the Fatherland Day Als we de klassieke versies van handwerk voor 23 februari beschouwen, zoals oplossingen: wenskaarten met thematisch ontwerp, gemaakt van karton met een toepassing van gekleurd papier; papieren figuren volgens de origamitechniek; ambachten van plasticine tot de Dag van de Verdediger van het Vaderland.
Lees Verder
Thuis en stijl

Wit interieur in verschillende stijlen: hoe veelzijdig is wit? (110 afbeeldingen)

К белому цвету в дизайне всегда было неоднозначное отношение. одни дизайнеры используют его как отличный фон, на котором прекрасно сморятся любые другие цвета. другие же декораторы его не любят за то, что любая комната, в которой слишком много белого, может стать похожей на больничную палату. этого можно избежать, если белый цвет в интерьере использовать разумно, дозировано и знать меру.
Lees Verder
Thuis en stijl

Op 23 februari maken we met eigenhandig cadeautjes: enkele geweldige ideeën (72 foto's)

In Rusland en enkele andere landen, op 23 februari, zullen vertegenwoordigers van een sterke helft van de mensheid gefeliciteerd worden. Veel vrouwen kiezen meestal voor een korte tijd een geschenk en geven een paar nuttige dingen door: een thermoskan; middelen voor het scheren, een mok, sokken. Degenen die echt een geliefde willen plezieren, het is beter om afstand te nemen van deze saaie traditie en een man een geschenk met zijn eigen handen te maken.
Lees Verder
Thuis en stijl

Indeling van de kinderkamer: we regelen de kamer correct (104 foto's)

Планировка детской должна учитывать интересы и потребности детей, которые, конечно, будут меняться по мере их взросления. в комнате для малышей должно быть достаточно места для безопасных подвижных игр, а для школьника или подростка нужно организовать полноценное и удобное учебное место. разделение детской на зоны если в личной комнате обустроить разные зоны, то будет легче выработать у ребенка привычку к порядку, когда понятно где и что должно лежать.
Lees Verder
Thuis en stijl

Echtgenoot voor een uur - snelle hulp en aandacht voor detail

Als u kleine uitval van uw huishouden heeft opgelopen, moet u nieuwe apparatuur aansluiten of de oude repareren, ons aanbod zal zeer nuttig zijn. De volgorde van vertrek van de expert is gemakkelijk, snel en eenvoudig. Man voor een uur met succes uitvoeren van de operatie die u hebt uitgesteld voor een lange tijd of zijn bang om het zelf te doen.
Lees Verder
Thuis en stijl

Mooi en met liefde: ontwerp voor 14 februari (78 foto's)

Veel geliefden beginnen een maand vóór Valentijnsdag om een ​​origineel geschenk voor hun tweede helft te bedenken, maar ze vergeten dat het belangrijkste geschenk voor je geliefde aandacht is. En om een ​​romantische vakantie te regelen, is het niet nodig om een ​​ballonvaart te bestellen of om je liefde op het dak van een wolkenkrabber te bekennen.
Lees Verder
Thuis en stijl

Een cadeau voor 14 februari met hun eigen handen: 9 mooie ideeën voor creatieve mensen (108 foto's)

Wederom herinneren aan een geliefde dat hun gevoelens juist op Valentijnsdag juist zouden zijn. Een geschenk voor geliefden en familieleden op deze dag moet zo zorgvuldig mogelijk worden gekozen. Als je besluit om op 14 februari met je eigen handen een cadeau te doen, zal het niet moeilijk zijn om de andere helft te verrassen en nogmaals laten zien hoe duur het is.
Lees Verder
Thuis en stijl

Het interieur voor het meisje is een organische combinatie van de functionaliteit van de kamer en het temperament van de eigenaar (54 foto's)

Het creëren van een interieur voor een meisje, in de eerste plaats moeten we rekening houden met haar voorkeuren en voorkeuren. Het is ook belangrijk om aandachtig gebruik te maken van de ruimte. Omdat de functies van de kamer zeer divers zijn: een plek om te rusten, een werkruimte en een hoek om gasten te ontvangen. We mogen het opbergsysteem niet vergeten, want de jonge fashionista's hebben iets in de kast te hangen en op de planken te leggen.
Lees Verder
Thuis en stijl

Japans interieur in een stadsappartement: een paar geheimen voor beginners (105 foto's)

Japanse stijl in het interieur van vandaag wordt steeds populairder bij de inwoners van Europa, Noord-Amerika. In de regel wordt het gekozen door inwoners van grote steden, moe van de dagelijkse drukte en drukte, voor de decoratie van hun appartementen en kantoren. Ze houden van deze richting voor terughoudendheid in kleuren en details, laconiek van vormen en het feit dat je je in een dergelijk interieur beschermd voelt.
Lees Verder
Thuis en stijl

Doe-het-zelf badkamer: realiteit of geld voor de wind? (84 afbeeldingen)

De kleine badkamer speelt een grote rol in het leven van elk huishouden, daarmee beginnen we onze dag en vaak is deze kamer de laatste die we voor het slapengaan bezoeken. De rol van de badkamer in het appartement is moeilijk te overschatten, dus de aandacht voor deze kamer is toegenomen. Reparatie van deze kamer vereist serieuze financiële investeringen, omdat het traditioneel afwerkingswerkzaamheden combineert met vervanging van sanitair.
Lees Verder
Thuis en stijl

Podiumbed: vast of niet? (108 afbeeldingen)

Zoals u weet, zijn er in principe geen onoplosbare problemen en nog meer problemen die samenhangen met de inrichting van het interieur. Als je bijvoorbeeld een ruim bed in een kleine kamer wilt plaatsen, maar niet weet waar je een groot aantal dingen moet plaatsen en een werkplek moet maken, moet je jezelf het idee niet ontzeggen.
Lees Verder
Thuis en stijl

Badkamer in moderne stijl: welk interieur overeenkomt met de tijd (91 foto's)

De badkamerinterieurstijlen zijn zeer divers en de keuze hangt niet alleen af ​​van de grootte van de kamer, maar ook van de voorkeuren en financiële mogelijkheden van de eigenaars. Een verscheidenheid aan afwerkingsmaterialen Het interieur van badkamers in een moderne stijl wordt gecreëerd door materialen die zowel mooi als praktisch zijn. Vloerbedekkingen Met alle verscheidenheid aan materialen, is keramisch graniet tegenwoordig een prioriteit.
Lees Verder
Thuis en stijl

Originele ambachten voor 14 februari voor geliefden en huisdecoratie (100 foto's)

Valentijnsdag is de meest romantische vakantie van het jaar, dus aan de vooravond van deze dag streven geliefden ernaar om het mooiste, meest tedere en aangename geschenk voor de tweede helft te vinden. Handwerk voor Valentijnsdag doe-het-zelf zal een prachtige aanvulling op het hoofdgeschenk zijn, helpen om een ​​romantische sfeer te creëren en kunnen ook worden gebruikt om het huis te versieren.
Lees Verder
Thuis en stijl

Garderobe in de gang - maximaal comfort in het minimumgebied (123 foto's)

In de gang meestal weinig tijd doorbrengen. Zelfs zijn bescheiden parameters mogen echter niet interfereren met het creëren van een harmonieuze sfeer en het ontwerp van een stijlvol interieur. De situatie voor de gang kiezen, in de eerste plaats vanuit de afmetingen van de kamer. Voor een kamer met een bescheiden omvang is het aan te raden individuele meubelstukken te onderhouden en in ruime hallen kunt u modulaire bouwpakketten ophalen.
Lees Verder
Thuis en stijl

Originele ontwerpideeën van een kleine badkamer: wat is het populairst vandaag (61 foto's)

U begrijpt de bruikbaarheid van ontwerpers die het gebied van het appartement willen verspreiden, zodat de woonkamers zo groot mogelijk zijn. Maar in de badkamer brengen we niet veel tijd door. Hoe combineer je comfort en functionaliteit als de badkamer vrij klein is? Ontwerpers zijn van mening dat dit heel realistisch is, je hoeft alleen maar rekening te houden met enkele aanbevelingen en veel ideeën te bieden voor het ontwerpen van een kleine badkamer.
Lees Verder
Загрузка...