Categorie Thuis en stijl

Thuis en stijl

Kwekerij in een eenkamer appartement: persoonlijke ruimte voor een beetje fidget (55 foto's)

Een kinderhoek maken in een eenkamerappartement gaat gepaard met het oplossen van veel moeilijke taken. Het is noodzakelijk om aanzienlijke fysieke inspanningen en materiële kosten te investeren, zodat het interieur voldoet aan de huidige eisen van alle huishoudens. Een kinderdagverblijf in een appartement met één kamer kan een klein deel van de kamer beslaan of de helft van de totale oppervlakte.
Lees Verder
Thuis en stijl

Decoratieve steen in de gang: een spectaculair ontwerp van de ingang (57 foto's)

Het afwerken van de inkomhal met steen geeft een nobele uitstraling aan het interieur, wat de populariteit van het materiaal onder kenners van het oorspronkelijke decor verklaart. Natuurlijke soorten bronnen worden gebruikt bij het arrangeren van de entreegroep van exclusief design, meestal wordt kunstmatige steen gebruikt in het ontwerp van de gang. Afwerking van steen in de gang: concurrerende eigenschappen Aangezien het entreegebied onderhevig is aan intense blootstelling aan straatstof en vuil, is het het meest praktisch om de oppervlakken van de kamer af te werken met materialen die bestand zijn tegen agressieve media.
Lees Verder
Thuis en stijl

De nis in de kamer is de moderne belichaming van de lang bekende kleine architecturale vormen (115 foto's)

Известные ниши арочной или стрельчатой формы считаются классикой. современные конструкции приобрели более затейливые формы и стали иметь не только декоративное, но и функциональное значение. ниша в комнате - это углубление в стене (глубокое или поверхностное), которое используется преимущественно в декоративных целях.
Lees Verder
Thuis en stijl

Kleine badkamer 4 m²: wat is het voordeel van een klein gebied (57 foto's)

Bij het repareren van kleine appartementen kan het moeilijk zijn om de inrichting van badkamers in te richten (vanwege hun bescheiden afmetingen). De meest voorkomende en betaalbare optie om het toilet en de badkamer te vergroten. Natuurlijk kan niet worden gezegd dat de ruimte aanzienlijk zal worden toegevoegd. Er zullen echter meer mogelijkheden zijn om een ​​comfortabele omgeving en een rationeel ruimtegebruik te creëren.
Lees Verder
Thuis en stijl

Kinder 10 vierkant. m: hoe maak je een gezellige en stijlvolle kamer in een kleine kamer (56 foto's)

Voor kinderen om zich harmonieus te ontwikkelen, moeten ze een persoonlijke ruimte hebben. Het is in de kinderkamer dat een kind leert over onafhankelijkheid en nauwkeurigheid. Kenmerken van de opstelling Hoe raar het ook klinkt, maar in kleine kamers voelen kinderen zich comfortabeler dan in ruime kamers. Er zijn verschillende grote voordelen van een kleine kinderkamer: aangezien er maar weinig items in een kamer kunnen worden geplaatst, is het gemakkelijker voor het kind om netheid en orde te behouden; kamer van 10 vierkante meter.
Lees Verder
Thuis en stijl

We maken een aquarium met onze eigen handen: een overzicht van materialen, gereedschappen en technologieën (71 foto's)

Een van de redenen voor de noodzaak om dit interieuraccessoire persoonlijk uit te voeren, is de afwezigheid in een kleine ruimte, bijvoorbeeld in een eenkamerwoning, voldoende ruimte om een ​​aquarium te installeren. Of een andere situatie - in een privéhuis zijn er voorwaarden voor het gebruik van een container met niet-standaardconfiguratie, maar de monsters die in de uitverkoop worden aangeboden, voldoen niet aan esthetische behoeften of zijn te klein.
Lees Verder
Thuis en stijl

Halontwerp: hoe mooi, modern en functioneel te maken (56 foto's)

Als je nadenkt over het ontwerp van de gang in een privéwoning of een klein appartement, moet je onthouden wat het doel van deze kamer is. Hier gaan we van de straat in vuile schoenen, hier laten we bovenkleding, parasols en hoeden. Voor het ontwerp van een dergelijke kamer moet u hoogwaardige afwerkingsmaterialen gebruiken die niet bang zijn voor vocht en vuil.
Lees Verder
Thuis en stijl

Kleine slaapkamer in het huis: comfort creëren in een kleine kamer (58 foto's)

Een kleine slaapkamer vereist extra inspanning om comfortabel en gezellig te zijn. Het interieur, evenals het ontwerp van een grote slaapkamer, is van groot belang. In een droom brengt een persoon een derde van zijn leven door. Wat hij voelt en ziet, beïnvloedt de kwaliteit van de slaap. Een kleine slaapkamer verfraaien Het plafond in een kleine slaapkamer mag niet enorm zijn, dus de uitgebreide hangende structuren voor het interieurontwerp moeten worden verlaten.
Lees Verder
Thuis en stijl

Ruimte voor een pasgeborene: hoe de ruimte te regelen is handig, veilig, esthetisch (60 foto's)

Alle gelukkige ouders beschouwen de verschijning van hun baby in de wereld als een klein wonder. Een van de belangrijkste voorbereidingsfasen voor dit evenement is de voorbereiding van een kamer voor een pasgeboren kind. Hier kan de creatieve verbeeldingskracht van toekomstige ouders en hun droom van het geluk van hun kind volledig worden gerealiseerd, omdat de voorbereiding van een kinderkamer de eerste stap is in de esthetische opvoeding van een kind.
Lees Verder
Thuis en stijl

Keukenontwerp 9 vierkant. m: een symbiose van functionaliteit en comfort (59 foto's)

Met de opstelling van de keuken 9 vierkante meter. Het is mogelijk om de gewaagde ideeën van ontwerp te realiseren, rationeel met behulp van het potentieel van de ruimte. Hier is de reeks lichte tinten van laconieke uitvoering geschikt. Oppervlakken met een reflecterend effect hebben de voorkeur, visuele accenten in de vorm van heldere accessoires zijn relevant. Hoe een keukenruimte van 9 vierkante meter te organiseren.
Lees Verder
Thuis en stijl

De gevels op de keukenset vervangen

Vervangen van keukenfronten vroeg of laat veel mensen zijn verbaasd. De redenen voor deze activiteit kunnen wegen: van het gebrek aan geld om een ​​nieuwe headset te kopen voor deze 'game-ontwerpen'. Misschien moet u de beglazing van gevels vervangen of wilt u de werkbladen bijwerken. En als u al stevig geworteld bent in de gedachte om wijzigingen aan te brengen in de meest "smakelijke" kamer in het huis, raden wij u aan om kennis te maken met de opties van materialen die optimaal geschikt zijn voor keukensets.
Lees Verder
Thuis en stijl

Badkamer met douche: compacte installatie-opties (51 foto's)

Iemand vindt de klassieke badkamer leuk zonder innovaties. Iemand meer zoals precies innovaties. Bijvoorbeeld een badkamer met een douche. Veel moderne badkamers zijn nu uitgerust met prachtige douches. Wat is de beste manier om dit te doen, welke opties kan er zijn, wat zijn de geheimen en de wijsheid van het interieurontwerp van een badkamer?
Lees Verder
Thuis en stijl

Badkamerinterieur: hoe je de stijl kunt handhaven in een kamer van elke grootte (58 foto's)

Mooi badkamerinterieur moet zo comfortabel, functioneel en nuttig mogelijk zijn. Veel factoren zijn betrokken bij het creëren van een harmonieus ontwerp: decoratie, kleur, meubels, sanitair. Afwerkingsmaterialen Keramische tegels zijn en blijven het meest betrouwbare materiaal. Een van de voordelen: duurzaamheid, veelzijdigheid (kan de textuur van hout, steen nabootsen), redelijke prijs, gemakkelijk onderhoud, een grote variëteit.
Lees Verder
Thuis en stijl

Zwarte badkamer: weg van het klassieke heldere interieur (55 foto's)

Waarschijnlijk kunnen niet alle kamers in huis of appartement in een zwarte tint worden bijgesneden. Een ander ding - een zwarte badkamer. De zwarte badkamer is de moderne stijl van een inwoner van een metropool. Als de zwarte kleur correct wordt gebruikt, krijgt de versierde kamer een speciale charme. Het is een zwarte badkamer die deze charme het beste kan benadrukken.
Lees Verder
Thuis en stijl

Stijlvol ontwerp van een kleine keuken: hoe een kleine ruimte in te delen (54 foto's)

De functionaliteit van een compacte keuken is afhankelijk van de geletterdheid van het ontwerp, rekening houdend met de kenmerken van het gebied. Met behulp van moderne oplossingen in de vorm van te grote meubels en ingebouwde apparatuur, is het gemakkelijk om een ​​comfortabele ruimte te creëren voor koken en familiemaaltijden. Het ontwerp van een kleine keuken in een modieuze interpretatie omvat het gebruik van coatings met een reflecterend effect.
Lees Verder
Thuis en stijl

Ideeën voor verjaardagsontwerp voor kinderen: is het gemakkelijk om een ​​vakantie met je eigen handen te maken? (60 foto)

Alle volwassenen weten natuurlijk welke vakanties voor kinderen de meest geliefde, gewenste en verwachte zijn. Dit is het nieuwe jaar en de verjaardag. En als kinderen kerst- en kerstvakanties moeten delen met volwassenen, dan willen ze hun verjaardag vieren op een manier die ze zich jarenlang herinneren, omdat dit alleen hun dag is, de enige in een jaar en uniek in het hele verdere leven.
Lees Verder
Thuis en stijl

Licht interieur voor een witte badkamer (54 foto's)

Gezien het rijke palet aan moderne afwerkingsmaterialen lijkt een witte badkamer misschien een ongebruikelijke oplossing. Laat je niet misleiden door de schijnbare fotonneutrale tint: natuurkundigen hebben ons laten zien dat het hele kleurenspectrum versmelt met wit. Het witte gamma is aanvankelijk complex, dus veel mensen ervaren het dubbelzinnig: het wordt onderdrukt en geassocieerd met iemand door steriele stuitligging, voor anderen geeft het een gevoel van zuiverheid en onbeperkte ruimte weer.
Lees Verder
Thuis en stijl

Zwart-witte badkamer: elegant en gewaagd (60 foto's)

In het interieur van de badkamer is elk detail belangrijk, maar voordat u sanitair en meubilair kiest, moet u het kleurenschema nauwkeurig bepalen. Het gebeurde zo dat ontwerpers ze lange tijd in pastel, felle kleuren ontwierpen. Tegenwoordig bieden ze aan om weg te gaan van de gebruikelijke en een zwart-witte kleur voor de badkamer te kiezen.
Lees Verder
Загрузка...